Järnvägsgatan 28, 3tr Etage
Sundbyberg
Kontakta ansvarig mäklare för mer information samt visning. Ett tilltalande hem som präglas av femtiotalets oslagbara charm. Pampig etagelägenhet med imponerande rymd med panoramafönster från golv till tak och balkong i soligt västerläge. Sagolik eldstad, matsal, modernt kök med stilsäker interiör och tre sovrum samt två vardagsrum. Övre plan erbjuder en härlig sällskapsyta med takfönster som gör denna bostad unik! Ogenerat läge med enastående vy över Landsvägen och dess vackra fasader. Optimal planlösning, smakfulla färgval och sociala sällskapsytor gör detta till en enastående lägenhet med bästa läge i Sundbyberg. Välkommen att längta hem! - Bästa läget i Sundbyberg - Etagelägenhet - Panoramafönster - Balkong i väst - Fungerande eldstad - Genomgående stilrena materialval - Garage i huset - Stora förråd följer med nyttjanderätten - Solid brf med god ekonomi
Fakta
TYP
Bostadsrätt
BOAREA
143 kvm
ANTAL RUM
5 st
VÅNINGSPLAN
3 av 4
AVGIFT
6093 kr/mån
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
BYGGNADSÅR
1950
INGÅR I AVG.
inkl. värme, VA, kabel-TV (basutbud)
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
DRIFTKOSTNAD
6800 kr/år
HISS
Ja
Beskrivning
Ett synnerligen välplanerat och genomgående tilltalande hem som präglas av femtiotalets oslagbara charm. Pampig etagelägenhet med imponerande rymd med panoramafönster från golv till tak och balkong i soligt västerläge. Sagolik eldstad, matsal, modernt kök med stilsäker interiör och 3 sovrum samt 2 vardagsrum. Övre plan erbjuder en härlig sällskapsyta med takfönster som gör denna bostad unik! Ogenerat läge med enastående vy över Landsvägen och dess vackra fasader. Optimal planlösning, smakfulla färgval och sociala sällskapsytor gör detta till en enastående lägenhet med bästa läge i Sundbyberg. Välkommen att längta hem! - Bästa läget i Sundbyberg - Etagelägenhet - Panoramafönster - Balkong i väst - Fungerande eldstad - Genomgående stilrena materialval - Garage i huset - Stora förråd följer med nyttjanderätten - Solid brf med god ekonomi

HALL
Välkomnande hall med god förvaring och praktiskt slitstarkt klinkergolv. Hallen öppnar upp sig mot vardagsrum och kök och fortsätter genom lägenheten.

VARDAGSRUM
Socialt vardagsrum med lättmöblerade och luftiga ytor som rymmer soffgrupp med tillhörande möblemang. Högt och fritt läge skapar härligt ljusinsläpp genom vardagsrummets stora fönsterparti. Härifrån går en trappa som sammankopplar de olika våningsplanen.

BALKONG
Härlig och lättmöblerad balkong i västerläge med utgång från vardagsrummet.

KÖK/MATSAL
Nyrenoverat och stort kök från Kvik med goda arbetsytor och vackert stänkskydd. Spotlights i tak, vackra vita köksluckor, över- och underskåp inrymmer all önskvärd förvaring. Full maskinell utrustning som består av kyl & frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, ugn, häll, fläkt samt vinkylare från Siemens.

BADRUM
Helkaklat badrum med duschhörna, wc-stol, handfat med tillhörande kommod under samt spegel ovan.

MASTER BEDROOM
Rogivande sovrum med goda förvaringsmöjligheter, generös golvyta och trivsam rymd. Här ryms med enkelhet dubbelsäng, tillhörande nattduksbord och övrigt möblemang som önskas. Tillhörande klädkammare.

SOVRUM 2
Harmoniskt och rymligt sovrum intill kök. Lättmöblerat med plats för säng, förvaring och/eller arbetshörna. Här finns stora möjligheter att kreativt anpassa efter tycke och smak.

ÖVRE PLAN

VARDAGSRUM
Vardagsrum med vindskaraktär med lättmöblerade ytor som rymmer soffgrupp med tillhörande möblemang. Härligt ljusinsläpp genom takfönster. Social planlösning skapar ett naturligt samband och givna rum att umgås i, här erbjuds det där lilla extra där eldstaden sätter pricken över i:et.

SOVRUM 3
Harmoniskt och rymligt sovrum med plats för säng, förvaring och/eller arbetshörna samt härligt ljusinsläpp via takfönster.

ÖVRIGT
- Två förråd med nyttjanderätt hör till bostaden
- Lägenheten är enligt föreningen anteckningar 4 rok, men disponeras i dagsläget som 5 rok.

OMGIVNING
Bättre läge i Sundbyberg går knappt att få. Här bor man mitt vid Centrala Sundbybergs Torg, samtidigt som flera grönområden nås på några minuter. Inte långt utanför porten finns butiker, caféer, restauranger, SATS, serviceutbud och mycket mer. Nya affärscentret Signalfabriken ligger ett par få meter bort där man även har, Story Hotell, Phils burger, Matilde, Public många, många fler restauranger. Stort utbud av kommunikationer finns att välja på bland tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, bussar och flygbussar. I Sundbyberg finns ett rikt utbud av kultur och de centralare delarna ger en härlig och genuin småstadskänsla. För den som önskar finns även flera skolor och dagis i närområdet.
Förening
FÖRENINGEN
Brf Posten 6 är en äkta bostadsrättsförening som innehaft äganderätten till fastigheten Posten 6 sedan oktober 1996. Byggnaden färdigställdes 1950 och är uppförd i 4-5 våningar samt källare (garage med 11 platser) och vind. Föreningen består (från och med våren 2017) av 17 lägenheter om 1877 kvm och 3 uthyrda lokaler om 424 kvm.


UTFÖRDA RENOVERINGAR
2016 OVK besiktning slutförd, Expansionskärl bytt, nödbelysning installerad
2014 Målning av garagetak
2013 Samtliga fönster mot gatan renoverades. Värmekabel i hängrännor och stuprör installerades
2012 Renovering av terrassen
2009 Bredband installerades i fastigheten. Leverantör Sundbybergs Stadsnät
2007 Samtliga fönster mot gården renoverades
2006 Elstigare och elcentraler utbytta Järnvägsgatan
2005 Samtliga balkonger renoverades
2003 C:a 75% av vattenstammarna utbytta, elstigare och elcentraler utbytta på Stationsgatan
1998 Trappuppgångar renoverades och nya säkerhetsdörrar monterades

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Tvättstuga
Terass

TV OCH BREDBAND
Sundbybergs Stadsnät, (Kabel-TV Comhem basutbud betalas av föreningen)

PARKERING
Föreningen har 11 garageplatser. Separat kö tillämpas.

ÖVRIGT
Fastighetsskötsel sker i egen regi
Planerade visningar
Inga planerade visningar.
Ring 072-973 30 33 för visning.
Intresseanmälan

Mäklare

Philip Bengtsson

Reg. Fastighetsmäklare

072-973 30 33

Reg. Fastighetsmäklare

philip.bengtsson@bronzefast.se

Ramin Jahangiri

Reg. Fastighetsmäklare

070-810 48 03

Reg. Fastighetsmäklare

ramin.jahangiri@bronzefast.se

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet.

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.

Telefon:

08 323 305

Adress:

Tulegatan 16, 172 78
VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Ramin Jahangiri

Reg. Fastighetsmäklare

070-810 48 03

Reg. Fastighetsmäklare

ramin.jahangiri@bronzefast.se

Joe Maatouk

Reg. Fastighetsmäklare

070-810 48 22

Reg. Fastighetsmäklare

joe.maatouk@bronzefast.se

Christian Karatas

Reg Fastighetsmäklare

070-210 28 19

Reg Fastighetsmäklare

christian.karatas@bronzefast.se

Caroline Hanell

Reg. Fastighetsmäklare

076-3196470

Reg. Fastighetsmäklare

caroline.hanell@bronzefast.se

Marianna Maatouk

Koordinator

073-4001603

Philip Bengtsson

Reg. Fastighetsmäklare

072-973 30 33

Reg. Fastighetsmäklare

philip.bengtsson@bronzefast.se

Nils Östling

Reg. Fastighetsmäklare

073-400 21 27

Reg. Fastighetsmäklare

nils.ostling@bronzefast.se

Farboud Nejad

Koordinator

073-393 25 71

OM BRONZE

Det här är Bronze

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.


Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

KÖPA

VÄRDERA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

362 objekt

modal thumb