ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Solbergsvägen 45
Välkommen hem till en optimalt planerad och charmig gaveletta med låg avgift i vacker fastighet anno 1940 där varje kvadratmeter tjänar sin fulla rätt. Lägenheten erbjuder en solig balkong med utsikt mot grönskan, valfria möbleringsmöjligheter och praktiskt kök samt helkaklat badrum som karakteriserar detta vackra hem. Generösa fönsterpartier i två olika väderstreck låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Här bor du i en trevlig och välskött förening med gemensam innergård för grill och utemöbler. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Flexibelt tillträde! Välkommen att längta hem! OBS! Möjlighet till privatvisning! Kontakta ansvarig mäklare Caroline för mer information!
TYP
Bostadsrätt
BOAREA
30 kvm
ANTAL RUM
1 st
AVGIFT
0 kr/mån
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
BYGGNADSÅR
1940
INKL. I AVGIFT
UPPVÄRMNING
Värmepump med eltillsats
HISS
Nej
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Välkommen hem till en optimalt planerad och charmig gaveletta med låg avgift i vacker fastighet anno 1940 där varje kvadratmeter tjänar sin fulla rätt. Lägenheten erbjuder en solig balkong med utsikt mot grönskan, valfria möbleringsmöjligheter och praktiskt kök samt helkaklat badrum som karakteriserar detta vackra hem. Generösa fönsterpartier i två olika väderstreck låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Här bor du i en trevlig och välskött förening med gemensam innergård för grill och utemöbler. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Flexibelt tillträde! Välkommen att längta hem!

INTERIÖR
Hall
Välkomnande ljus hall med genomgående enstavsparkett som följer hela lägenheten med gråmålade väggar. Hallen tar er till lägenhetens badrum och kök och har goda avhängningsmöjligheter invid entrédörr samt rymlig platsbyggd garderob gott om förvaring.

Allrum
Magnifikt rum med stora fönsterpartier samt utgång till bostadens lummiga balkong som ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Lummig utsikt över det grönskande kvarteret som ger en rofylld stämning samt angenäm utsikt. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats invid fönster. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. Gott om plats för säng och nattduksbord, garderob samt skrivbord om så önskas. Vacker enstavsparkett på golv med snövita väggar.

Kök
Välplanerat kök som renoverats med vita skåpsluckor till dem praktiska ovan och underskåpen som rymmer gott om förvaring samt ordentliga arbetsytor ovan bänkskivor gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Stänkskydd i vitt stilrent kakel ovan bänkskiva. Vitvarorna i detta kök består av kombinerad kyl och frys, ugn, spis, plats att installera diskmaskin, köksfläkt gör detta kök komplett. Genomgående trägolv med vitmålade väggar.

Badrum
Stilrent helkaklat badrum med tilltalande materialval som vitkaklade väggar och grått klinker på golv och fint ljusflöde från fönster. Spegel ovan handfatet med tillhörande kommod undertill i vitt utförande, WC & dusch.

Gemensam innergård
Grönskande innergård som bjuder på gott om utrymme och sittplatser för större sällskap och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar bland den grönskande omgivningen.

Övrigt
- Lägenheten har ett tillhörande källarförråd.

Omgivningar
Området mellan Bromma och Sundbyberg utvecklas nu i snabb takt. I närheten byggs tusentals bostäder, kommunikationerna och omvärlden kommer allt närmare och nya stadsdelar reser sig ur det gamla. Den här utvecklingen kommer inte att upphöra, den kommer att accelerera. Hit flyttar nu allt fler unga och kreativa människor. Människor som hämtar influenser från hela världen och som reser utan gränser.

Till det här området flyttar du om du vill bo nära staden, flygplatsen, shopping, vatten och natur. För att skapa dig ett boende med internationella kvaliteter. Men också för att få vara med och skapa något helt nytt. För möjligheten att definiera nya kvarter, starta nya verksamheter och för att vara med och prägla en outnyttjad del av Stockholm.

I detta expansiva område byggs just nu framtidens förort där Stockholm förtätas och blir en ännu större storstad. Det här är en del av en global utveckling som syns i Shanghai, i Bronx och även här i Bromma. En urbanisering där innerstadskvaliteter flyttar utanför tullarna, industriområden blir bostadsområden och modern arkitektur kompletterar äldre hus. The Bronze uppfördes i skarven mellan gammal bebyggelse och naturmark. Här skapades ett boende som både anknyter till platsen och bryter mot den - bostäder som pekar ut en helt ny riktning för utvecklingen av stadsdelen och Stockholm.

Område och Kommunikation
Området ligger i närheten av Bällstaån och erbjuder strandpromenader, kommunikationer och utmärkt service inom promenadavstånd. Här har ni nära till både Sundbybergs centrum och till Bromma blocks. Kommunikationerna är utmärkta med närhet till både tunnelbana, pendeltåg och tvärbana. Bromma flygplats ligger dessutom bara 10 min bort med cykel. Det går även bussar i området som tar dig vidare till annan kollektivtrafik och mot resten av Stockholm.
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
BRF Ölänningen 4 är en äkta bostadsrättsförening med 7 lägenheter i Bromma. Föreningen bildades år 2002 .

Utförda renoveringar:
2006 - Ny värmepump
2009 - Takrenovering
2009-2010 - Stambyte halva huset
2012 - Stambyte halva huset
2016 - Nya fönster
2017 - Indragning av fiber

Kommande renoveringar
Ingenting bestämt i dagsläget

Gemensamma utrymmen
På gården har föreningen en altan samt härligt grönskande trädgård som de boende kan nyttja, t.ex. grilla under de varma sommarkvällarna.
På källarplan finns tvättstuga samt förråd.

Parkering
På gården finns ett par parkeringsplatser som de boende får nyttja utan kostnad (först till kvarn).

Övrigt
- Föreningen godkänner inte juridisk person
- Inga kommande avgiftshöjningar

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
Reg. Fastighetsmäklare
Nils Östling
Koordinator
Farboud Nejad


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM