Maximize-icon

Saltsjö-Boo

Kedjehus om två enheter som nu är en stor villa med många rum!

Ansvarig mäklare: Ramin Jahangiri

070-810 48 03

ramin.jahangiri@bronzefast.seExtra kontaktperson: Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.seSaltsjö-Boo

Kedjehus om två enheter som nu är en stor villa med många rum!

9 495 000 SEK |192 Kvm |9 Rok

Fint tvåplanshus (3-plan, nedre del i suterräng) i natursköna och barnvänliga Saltsjö-Boo med uthyrningsdel. Tilltalande planlösning med stilrent kök och vardagsrum i socialt öppen planlösning som låter varje kvadrat tjäna sin fulla rätt. På entréplan finns bland annat två sovrum samt ett badrum med dusch. Övre plan erbjuder tre vackra sovrum, det ena med direkt access till en walk-in-closet som vid behov kan omvandlas till ett extra barnrum. Övervåningen har även ett allrum samt ett separat badrum. I suterrängplan finns en liten lägenhet man kan hyra ut vilket leder till att man har möjligheten att bo nästintill gratis! Extremt välplanerat hus som erbjuder allt den moderna familjen kan önska sig. Huset är byggt för att vara enkelt att sköta om och ge en god boendeekonomi. Hela huset omges av välskött trädgård med altaner där du enkelt kan skapa din egna mysiga oas. Välkommen att längta hem!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Ramin Jahangiri

070-810 48 03

ramin.jahangiri@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

VD

Ramin Jahangiri

Ramin visste redan som tonåring att han ville bli mäklare, en beslutsamhet som fått honom dit han är idag. Han brinner för affärer och att kunna ge familjer förutsättningar som de knappt trodde var möjliga. Med 700 sålda lägenheter i sitt område under fem år, samt utmärkelsen Årets Mäklare fyra år i rad, har Ramin ett renommé som de flesta bara vågar drömma om. Tillsammans med teamet på Bronze, utvecklar han unika strategier och metoder för att leverera bästa möjliga priserna för alla situationer. Ramin förmedlar inte bara bostäder, han förändrar människors liv.

070-810 48 03

ramin.jahangiri@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare | Nyproduktionsansvarig

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134