ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Sollentuna/Norrviken

Lindvägen 4B

2 250 000 SEK | 34 Kvm | 1 Rok

Sollentuna/Norrviken

2 250 000 SEK | 34 Kvm | 1 Rok| 2tr| 2 345 kr/mån

Välkommen att flytta in i en nyproducerad lägenhet med ytterst välplanerade kvadratmeter. Lägenheten går enkelt att göra om till en tvåa! Stilrena materialval med fräscha ytskikt och genomgående lamellparkett i hela lägenheten. Här bor du nära Norrvikens naturreservat och cirka 500 meter bort från pendelstationen Norrviken. Egen ingång, vilket skapar en härlig huskänsla. Helt enkelt ett hem att trivas i! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Joe Maatouk för mer information på 070-810 48 22 alt. joe.maatouk@edwardpartners.se

BUDGIVNING PÅGÅR

BUD

1 995 000 KR

BUDGIVARE

Budgivare 1

DATUM

2017 - 10 - 17

TID

15.48

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

Se alla bilder


PRIS

2 250 000 kr

AVGIFT

2 345 kr/mån

VÅNING

2

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1

BOAREA

34 kvm

Välkommen att flytta in i en nyproducerad lägenhet med ytterst välplanerade kvadratmeter. Lägenheten går enkelt att göra om till en tvåa! Stilrena materialval med fräscha ytskikt och genomgående lamellparkett i hela lägenheten. Här bor du nära Norrvikens naturreservat och cirka 500 meter bort från pendelstationen Norrviken. Egen ingång, vilket skapar en härlig huskänsla. Helt enkelt ett hem att trivas i!

Hall
Välkomnande möblerbar hall med vy över hela lägenheten. Genomgående lamellparkett i ek 3-stav samt vitmålade väggar. Gott om plats med förvaring i garderoberna med släta luckor. Invid fönsterpartiet finns en given plats för matbord med stolar.

Kök
Stilrent kök från Vedum med kökssnickerier i färgen "Maja Betonggrå", vitt kakel, bänkskiva i vitt laminat samt rostfri diskho. Rostfria vitvaror från Cylinda bestående av kombinerad kyl/frys, häll och inbyggnadsugn. Bänkbelysning under köksskåp.

Badrum
Helkaklat badrum i sober färgsättning med vitt matt kakel och grå klinker. Lyxig komfortvärme i golv. I övrigt består badrummet av wc-stol, spegelskåp med belysningsramp, elektrisk handdukstork, duschset med halvrund duschvägg, tvättställ med vit kommod samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Cylinda.

Allrum
Ett ljust och luftigt allrum med plats för både soffgrupp samt säng. Här finns även ett stort förråd som rymmer gott om förvaring. Rikligt med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Härifrån når ni den ljuvliga balkongen.

Balkong
Mysig och solig balkong med gott om plats för möblemang och blomsterplantering.

Övrigt
-Energideklaration är ännu ej utförd.


Omgivning
På Lindvägen endast 500 meter från Norrviken pendeltågsstation bor du bekvämt och tryggt med ett idylliskt villaområde som granne. Norrviken ligger endast två pendelstationer från Sollentuna centrum med fantastiska serviceutbud. Här bor du nära Norrvikens naturreservat där man kan bada, springa eller gå i de fina motionsspåren och det är gångavstånd till Stinsen centrum med gott om butiker.

Mer information


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Caroline Hanell

076-3196470

caroline.hanell@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare

Caroline Hanell

Caroline har varit en i Bronze-familjen sedan start och är en av den mest rekommenderade mäklaren i sina områden. Att få äran att hjälpa och träffa så omåttligt många människor i deras mest betydelsefulla affärer är en enastående känsla enligt henne. För henne är kundernas önskemål och trygghet det allra viktigaste. Hon hanterar varje förmedling som om den vore hennes egen bostad och jobbar under högt tempo och drivs av att överträffa hennes kunders förväntningar. Caroline har lång erfarenhet av försäljning och med sin beslutsamhet att alltid ta sig framåt, inspirerar hon sina medarbetare att utvecklas i samma takt. Caroline beskriver sig själv som energisk, alltid tillgänglig, dedikerad utan dess like och ger alltid 200% utan att ge upp.

076-3196470

caroline.hanell@bronzefast.se

blueprint-icon

PLANRITNINGAR