ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Gröndal

Ekensbergskajen 4

Etagelägenhet

4 195 000 SEK | 75 Kvm | 2 Rok

Gröndal

Etagelägenhet

4 195 000 SEK | 75 Kvm | 2 Rok| 0tr| 3 168 kr/mån

Välkommen till en exklusiv etage tvårumslägenhet i expansiva och populära Gröndal. I en grönskande sluttning invid Mälaren och i bästa läge! Med Mälaren i närheten och fina grönområden runt omkring är Gröndal ett otroligt vackert område. Helt enkelt ett hem att trivas i!

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

Se alla bilder


PRIS

4 195 000 kr

AVGIFT

3 168 kr/mån

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2

BOAREA

75 kvm

Etagelägenhet

Välkommen till en exklusiv etage tvårumslägenhet i expansiva och populära Gröndal. I en grönskande sluttning invid Mälaren och i bästa läge! Med Mälaren i närheten och fina grönområden runt omkring är Gröndal ett otroligt vackert område. Helt enkelt ett hem att trivas i!

Hall
Välkomnande entré med vy mot lägenhetens öppna planlösning. Goda avhängningsmöjligheter och vackert golv i ek.

Vardagsrum
Modern öppen planlösning mot kök. Golv i ek samt ljusa väggar. Härligt med ljusinsläpp från de generösa glaspartierna och magisk utsikt.

Kök
Stilrent arkitektritat kök utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, kombinerad kyl/frys, diskmaskin samt köksfläkt.

Badrum
Klinker/kakel på väggar och golv, övre del av väggarna är målade. Inredning med badrumsskåp, toalettpappershållare, duschglasdörr, WC-stol samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Ljuvligt komfortvärmegolv.

Sovrum
Harmoniskt sovrum med utgång mot balkongen. Gott om förvaringsmöjligheter i garderober längs vägg. Ytskikt likt resterande rum och stort fönsterparti som bidrar till en känsla av ljus och rymd.

Balkong
Fantastisk balkong med gott om plats för möblemang. Utgång via både övre vardagsrum och sovrum.

Övrigt
-Till lägenheten hör ett förråd med nyttjanderätt
-Tillträdesdatum är 2018-09-12
-Energideklaration är ännu ej utförd
-Föreningen debiterar varmvatten & hushållsel separat. Preliminära årsavgifter för hushållsel är 4125 kr samt 2250 kr för varmvatten.

Område
I Gröndal har du allt. Hoppar du på Tvärbanan i Liljeholmen är det bara någon station till den förtjusande stadsdelen. En idyll med lummig grönska, småstadsliv, ett rikt kulturutbud och flera badplatser. Här lever man trots närheten till det livliga Södermalm, som i en liten småstad. Nära vattnet med både butiker, kultur och service inpå knuten.
I Gröndals centrum finns ett rikligt utbud ifråga om affärer, restauranger och närservice. Vill du göra större inköp finns det vid Liljeholmstorget en stor shoppinggalleria som erbjuder en mängd butiker, livsmedel och matställen. Här njuter man av båtliv vid det legendariska Gröndalsvarvet, idylliska badsjön Trekanten, strövområden och motionsslingor utmed Mälaren och grönområdet Vinterviken. I området finns dessutom aktivitetsparken, Sannadalsparken. Parken är en långsmal aktivitetspark med lekplats, basketplan och en inhägnad fotbollsplan samt en plaskdamm under sommaren. För den konstintresserade finns den spännande konsthallen Färgfabriken. På en kvart tar du dig till T-centralen via Tvärbanan, eller 10 minuter med tunnelbanan till T-Centralen från det intilliggande Liljeholmen.

Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

blueprint-icon

PLANRITNINGAR