Maximize-icon

Råsunda

Solnavägen 98B, 6tr

Ansvarig mäklare: Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.seRåsunda

54 Kvm |2 Rok |6tr, hiss |3 312 kr/mån

**MÖJLIG TREA** Nu har du äntligen möjligheten att få köpa denna exklusiva lägenhet mitt i Råsunda som är känt för sina fina gamla kvarter. För den vackra Råsundavägen med sina alléer, butiker och restauranger, för SFs gamla Filmstaden och för fotbollen. Nu när den nya arenan är byggd får den gamla fotbollsstadion ge plats till ett nytt bostadsområde. Välkommen till en nyproducerad 2:a i hjärtan av Solna med både en blandning av lägenheter från förra seklet och vår moderna tid.
Detta är en lägenhet belägen med ett bra läge i huset med en fantastik utsikt mot Charlottenburgsparken. Stilrent och fräscht badrum, smakfullt kök med alla bekvämligheter och ett sovrum som kan disponeras efter behag. Ett stenkast från vatten och natur och gång avstånd till Solnas puls och alla kommunikationer.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Marianna Maatouk

Marianna ligger alltid steget före och ser till att Bronze fastighetsförmedling kan hålla sin utmärkande kvalité, tillgänglighet och servicegrad. Hennes stora engagemang, sociala kompetens och vilja att hela tiden utvecklas utmärker hennes hårda arbete. Med lång erfarenhet i branschen hjälper hon dig tryggt genom din livs största affär så du får det bästa resultatet. Hon älskar att utmana sig själv och drivs av att överträffa sina kunders förväntningar. Hon värdesätter ett bra och tryggt samarbete och lägger stor vikt vid kommunikation och tydlighet där samtliga skall känna sig trygga genom hela processen.

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134