Maximize-icon

Modern trerumslägenhet med högkvalitativa materialval!

Ansvarig mäklare: Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.seModern trerumslägenhet med högkvalitativa materialval!

76 Kvm |3 Rok |3 825 kr/mån

KOMMANDE FÖRSÄLJNING!
Välkommen till en modern trerumslägenhet med härlig uteplats endast 10 minuters promenadavstånd till Sundbybergs station. Väl inne i lägenheten är det fokuserat på material som är beständiga över tid och håller länge, bostaden erbjuder bland annat ett elegant kök med stilren inredning. Här bjuds det på en skön atmosfär med kök och vardagsrum i en öppen planlösning med stora fönsterpartier som släpper in mängder med härligt ljus. Detta skapar utrymme för matbord och rejäl soffhörna för trevliga middagar och bjudningar. Harmoniskt sovrum och ett fantastiskt badrum med de mest högkvalitativa materialen och bekvämligheter så som tvättmaskin och torktumlare.
Ett boende med allt man kan önska sig och lite till!
Bostaden ligger i närheten av Bällstaån som erbjuder strandpromenader, men också Sundbyberg som har gott om kommunikationer och utmärkt service inom promenadavstånd.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare | Nyproduktionsansvarig

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134