ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Sollentuna

Frestavägen 24

2 795 000 SEK | 69 Kvm | 3 Rok

Sollentuna

2 795 000 SEK |69 Kvm |3 Rok |3 995 kr/mån

*** 42kvm UTEPLATS*** Bli den absolut första som får flytta in i denna underbara och exklusiva bostad om 69 kvm. Genomgående lägenhet som består av ett ljust härligt vardagsrum med öppen planlösning mot kök, stilrent badrum, rogivande sovrum och en fantastisk uteplats. En lägenhet som har allt man kan önska sig och lite till med stilrena materialval och härligt ljusinsläpp. I föreningen finns en gemensam terrass med trevliga sittplatser med möjlighet till grillning, bilpool där möjligheten att boka en Tesla finns samt relaxavdelning med bastu. Här bor du i ett oslagbart område med trevliga promenadstråk, shopping och närhet till fysisk aktivitet så som Väsjöbacken som erbjuder utförsåkning för hela familjen med sju liftar och fyra nedfarter under vintertid. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med gångavstånd till flertal bussar som tar dig till pendeltåg som går både norr och söder ut. Ett hem och område att trivas i!

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

PRIS

2 795 000 kr

AVGIFT

3 995 kr/mån

Inkl. Uppvärmning och vatten.

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3

BOAREA

69 kvm

BYGGÅR

2019

Bli den absolut första som får flytta in i denna underbara och exklusiva bostad om 69 kvm. Genomgående lägenhet som består av ett ljust härligt vardagsrum med öppen planlösning mot kök, stilrent badrum, rogivande sovrum och en fantastisk uteplats. En lägenhet som har allt man kan önska sig och lite till med stilrena materialval och härligt ljusinsläpp. I föreningen finns en gemensam terrass med trevliga sittplatser med möjlighet till grillning samt en övernattningslägenhet för gäster eller barnkalas. Här bor du i ett oslagbart område med trevliga promenadstråk, shopping och närhet till fysisk aktivitet så som Väsjöbacken som erbjuder utförsåkning för hela familjen med sju liftar och fyra nedfarter under vintertid. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med gångavstånd till flertal bussar som tar dig till pendeltåg som går både norr och söder ut. Ett hem och område att trivas i!

Område
Hovslagarevägen utgör ett fantastiskt område i Edsviken med närhet till lummiga grönområden och vatten, men även kommunikationer, restauranger och service.
Nära bostaden finns Norrviken med badplatser om sommaren och skridskoturer om vintern, här har Sollentuna skridskosällskap sin verksamhet. För den aktive är även Medley Sollentuna sim- och sporthall samt Sollentuna rackethall nära beläget.
Ett stenkast bort finns förskolan Vargungen och inom kort öppnar förskolan Sjöfararen i Dagsmejan, även närhet till Edsbergsskolan och precis över gatan ligger Rudbecks gymnasium beläget.
Några minuter från bostaden, på Frestavägen, går buss 527 mot Sollentuna station där pendeltåget passerar som enkelt tar dig till Stockholm city med omnejd.
Södra Törnskogens naturreservat som är slående vackert med dess grönska. Bostaden är perfekt belägen med närhet till det mesta - Välkommen att längta hem!

Mer information


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

blueprint-icon

PLANRITNINGAR