Maximize-icon

Mariehäll

Modern tvåa med balkong i högt läge belägen i eftertraktade Bromma/Mariehäll!

Ansvarig mäklare: Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.seExtra kontaktperson: Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.seMariehäll

Modern tvåa med balkong i högt läge belägen i eftertraktade Bromma/Mariehäll!

2 995 000 SEK |48 Kvm |2 Rok |4tr, hiss |2 952 kr/mån

SPEKTAKULÄR OCH VÄLPLANERAD 2 ROK I TVÅ VÄDERSTRECK MED EXKLUSIVA MATERIALVAL & BALKONG MOT GRÖNSKAN BELÄGEN I EFTERTRAKTADE MARIEHÄLL!
Nu finns chansen att förvärva en makalös gavellägenhet i det unika konceptet "The Bronze" med Townhouse-upplevelse. Här är det fokuserat på material som är beständiga över tid och håller länge. Omfamnas av ljus och härlig rymd från fönster i i två olika väderstreck i ett insynsskyddat läge, lyxigt badrum med spa-känsla med de mest högkvalitativa materialvalen och en solig balkong med utsikt över de grönskande träden karakteriserar detta vackra hem. Tack vare vardagsrummets höga balkongdörr och generösa fönster med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten. Bostadens pärla, den stora och inbjudande balkongen i soligt och fritt läge, blir som ett extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig sol där du kan njuta av den färgsprakande himlen. Du erbjuds flexibla möbleringsmöjligheter då man rymmer såväl ett rejält matbord samt även en stor soffgrupp. Här bor du bekvämt i ett idylliskt område med låg månadsavgift, gemensamm takterrass och bilpool att nyttja, garage samt Sundbybergs puls endast ett stenkast bort.

En fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Väggarna präglas av ljusflöde som ramar in den genomgående vackra ekparkett i holländskt mönster. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Marianna Maatouk

Marianna ligger alltid steget före och ser till att Bronze fastighetsförmedling kan hålla sin utmärkande kvalité, tillgänglighet och servicegrad. Hennes stora engagemang, sociala kompetens och vilja att hela tiden utvecklas utmärker hennes hårda arbete. Med lång erfarenhet i branschen hjälper hon dig tryggt genom din livs största affär så du får det bästa resultatet. Hon älskar att utmana sig själv och drivs av att överträffa sina kunders förväntningar. Hon värdesätter ett bra och tryggt samarbete och lägger stor vikt vid kommunikation och tydlighet där samtliga skall känna sig trygga genom hela processen.

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare | Nyproduktionsansvarig

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134