ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Trubadurvägen 3

4 995 000 SEK | 89 Kvm | 3 Rok

4 995 000 SEK |89 Kvm |3 Rok |3tr, hiss |4 821 kr/mån

Välkommen till Solnas mest exklusiva projekt! Högt upp i huset finner du denna optimalt planerade 3:a i brf The Lab- ett oerhört populärt nyproduktionsprojekt i Västra Skogen!
Genomgående vita väggar och parkettgolv.
Föreningen satsar på att du skall ha "allt" utanför porten! Därför kommer du ha tillgång till en härlig solterrass på taket, ett relaxområde, en stor, inbjudande och bekväm tvättstuga, ett rymligt cykelrum med tillhörande verkstad, ett utegym på gården och två våningars garage.

Se alla bilder


PRIS

4 995 000 kr

AVGIFT

4 821 kr/mån

inkl värme, VA

VÅNING

3, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3

BOAREA

89 kvm

BYGGÅR

2016

Söndag efter söndag, visning efter visning. Att hitta sin drömbostad kan vara ett hårt och nästan lite tjatigt och slitsamt arbete. Trösten är att vissa lägenheter är väl värda att vänta på och en sådan är denna fantastiskt fina lägenhet på Trubadurvägen. En oerhört fin bostad med oslagbart läge som sannerligen skiljer sig från mängden. En bostad för dig, den kräsne, som vill ha någonting utöver det vanliga. Helt enkelt en bostad att trivas och bli kär i.

BRF – The Lab är idag Solnas mest exklusiva projekt! Föreningen satsar på att du skall ha "allt" utanför porten! Därför kommer du ha tillgång till en härlig solterrass på taket, ett relaxområde med spabad, en stor, inbjudande och bekväm tvättstuga, ett rymligt cykelrum med tillhörande verkstad, ett utegym på gården och två våningars garage - för närvarande med lediga platser.

Redan hallen skvallrar om att det här är en bostad med svängrum så det räcker till. Och det fortsätter på samma vis. Det påkostade köket rymmer många fler på middag än bara de som bor här. Uteplatsen i ett ogenerat läge är som gjort för spontanfika på eftermiddagen. Och så läget. Bra kommunikationer, Kungsholmen och Arenastaden runt hörnet gör det lätt att slinka förbi hemma hos er. Det finns heller ingen anledning att vänta med att bjuda in gästerna, allt är fräscht! Det är bara att visa upp de exklusiva badrummet, de ljusa och trevliga sovrummen med bra förvaring, det rymliga vardagsrummet samt den öppna sällskapsytan i köket.

Hall
Välkomnande entré in till hall med goda avhängningsmöjligheter och en avgränsad del med praktisk klinker på golv. Här finner ni även en inbyggd garderob med mycket goda förvaringsmöjligheter, ljusa väggar och parkett i ljusare ton på golv. Säkerhetsdörr

Kök
Välutrustat och stilrent kök med generösa ytor och bra tillval. Skåpsluckor i vitt med rostfria handtag och mörk bänkskiva. Infällda vitvaror i rostfritt bestående av fullstor kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, induktionshäll, köksfläkt och diskmaskin. Invid det stora fönsterpartiet finns naturlig matplats för stora sällskap. Rikligt ljusinsläpp från stort fönster in vid matbord och utgång till balkong.

Vardagsrum
Väldisponerat vardagsrum med öppen modern planlösning mot kök och gott om yta för sällskapsdel. Här erbjuds ett fördelaktigt ljusinsläpp från stora fönster och ytskikten i vardagsrummet utgörs av ett snyggt golv i form av parkett samt vita målade väggar.

Badrum/WC
Toppfräscht och påkostat badrum med dusch. Stilren inredning och bra förvaring i stor kommod. Tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme finns även för största möjliga trevnad.

Sovrum 1
Sovrum med plats för dubbelsäng. Ytskikten utgörs av ljusa väggar och parkett som tillsammans med rikligt ljusinsläpp från stort fönster skapar ett ljust och luftigt intryck. Goda förvaringsmöjligheter i anslutande garderob.

Klädkammare
Rymlig klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Ytskikten utgörs av ljusmålade väggar samt heltäckningsmatta på golv.

Sovrum 2
Sovrum med plats för stor säng och övrig möblering. Stort ljusinsläpp från fönster.

Balkong
Rymlig balkong i sol läge som vetter mot fastighetens framsida. Här kan du enkelt avnjuta en god frukost eller eftermiddagsfika i solen.

Omgivning: Västra Skogen är ett naturskönt område med närhet till vackra Pampas Marina och Huvudsta Gård. Vackra promenadvägar vid Ulvsundasjön finns endast ett stenkast bort och härifrån kan du även promenera hela vägen in mot Vasastan, Kungsholmen och Karlbergs slott.
Området har en egen tunnelbanestation som heter Västra Skogen. Här passerar två olika tunnelbanelinjer mot T-centralen med avgångar var 5:e minut. Resan till T-centralen tar ca 7 min. Linje mot Solna C tar ca 2 minuter och till Kista C ca 10 minuter. Bussar går direkt till Solna C och till Karlbergs Station.

OM FÖRENINGEN

Brf Laboratoriet är en äkta bostadsrättsförening som består av 266 lägenheter och 2 lokaler.
Föreningen äger och förvaltar fastigheten.
Fastighetens adresser är Armégatan 9-11, Arvid tydéns allé 2-4, Trubadurvägen 1-3 samt Epistelvägen 1.
Den totala bostadsytan uppgår till 14 497 kvm och lokalytan står för 386 kvm.
Föreningen godkänner juridisk person.
Den ekonomiska förvaltningen sköts av ERB.

Utförda renoveringar
Med tanke på att fastigheten är relativt nybyggd är det inga större renoveringar utförda.

Föreningen har satsat mycket på gemensamhetsutrymmen som en förlängning av själva bostäderna med tanken att man ska kunna umgås som man vill, ute som inne.
• Solterrass med grill
• Stor gemensam lokal
• Relax med spabad
• Gemensam gård som bjuder på solstolar, bord samt en lekplats.
• Laundromat — Tvättstuga med utrymme för många
• Lokal anpassad för kommersiellt gym
TV & Internet
TV: Kabeltv via ComHem. Endast fria marksända kanaler ingår i månadsavgifen.
Internet: Bredband via ComHem. Obligatorisk kostnad med 180 kr/mån.
Bostadsrättsföreningen har tecknat ett avtal med Com Hem av Bredband 1000/1000 (500-1000 Mbit/s) (LAN) , TV Digitalt Startutbud samt Telefon Telefoni Bas.
Utöver detta skall boende teckna individuella avtal med leverantören för internetuppkoppling, bredbandstelefoni och utökat kanalutbud på TV.

Parkering
Föreningen har 213 st garageplatser i två våningsplan. Hyra: 1200 kr/mån.

Mer information


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se