ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Storgatan 76B

5 495 000 SEK | 110 Kvm | 4 Rok

5 495 000 SEK |110 Kvm |4 Rok |5 414 kr/mån

Har du svårt att bestämma dig? Villa eller lägenhet, här får du det bästa av båda delarna. Välkommen till denna väldisponerade, ljusa och nya 4:a med stor uteplats och balkong i läge mot fridfull innergård. Genomgående stilfulla materialval och två badrum. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med nära till natur och fina strövområden. Bra förening med god ekonomi, och möjlighet till garage i samma fastighet. Huvudsta Centrum, Mall of Scandinavia, restauranger samt kommunikationer.

Se alla bilder


PRIS

5 495 000 kr

AVGIFT

5 414 kr/mån

inkl värme, VA, Kabel-TV(basutbud) och bredband

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4

BOAREA

110 kvm

BYGGÅR

2015

Söndag efter söndag, visning efter visning. Att hitta sin drömbostad kan vara ett hårt och nästan lite tjatigt och slitsamt arbete. Trösten är att vissa lägenheter är väl värda att vänta på- och en sådan lägenhet är denna fantastisk fina lägenheten på Storgatan 70B. En oerhört fin bostad med oslagbart läge som sannerligen skiljer sig från mängden. En bostad för dig den kräsne som vill ha någonting utöver det vanliga. Helt enkelt en bostad att trivas och bli kär i.

Bostaden har ett mycket bra läge i Huvudsta och ligger i en fastighet där lägenheterna sällan kommer ut på marknaden. Lägenheten är ljust färgsatt där det naturliga ljuset är tillvarataget på maximalt sätt med fönster som vetter mot två väderstreck.

Redan hallen skvallrar om att det här är en bostad med svängrum så det räcker till. Och det fortsätter på samma vis. Det påkostade köket rymmer många fler på middag än bara de som bor här. Uteplatsen i ett ogenerat läge är som gjort för spontanfika på eftermiddagen. Och så läget. Bra kommunikationer, Västra skogen och Kungsholmen runt hörnet gör det lätt att slinka förbi hemma hos er.

Kök

Välutrustat och stilrent kök med generösa ytor och goda tillval. Skåpluckor i vitt med handtag och bänkskiva. Infällda vitvaror i rostfritt bestående av fullstor kyl/frys, varmluftsugn, mikrovågsugn, köksfläkt och diskmaskin. Invid det stora fönsterpartiet finns naturlig matplats för stora sällskap. Rikligt ljusinsläpp från stort fönster in vid matbord och utgång till balkongen.

Sovrum 2

Sovrum med plats för stor säng och övrig möblering. Stort ljusinsläpp från fönster. Garderobsvägg som ger gott om förvaringsutrymme.

Gäst-Wc

Fräscht badrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Utrustat med tvättställ och wc.

Sovrum 1

Sovrum med plats för dubbelsäng. Ytskikten utgörs av ljusa väggar och parkett som tillsammans med rikligt ljusinsläpp från stort fönster skapar ett ljust och luftigt intryck. I sovrummet finns även gott om utrymme för klädförvaring I form av garderober. Från detta sovrum nås även bostadens utgång till den vackra uteplatsen.

Badrum

Fräscht, välutrustat och rymligt badrum med badkar och golvvärme. Ljust klinkergolv och vitkaklade väggar förutom väggen vid badkaret. Badrummet har bra ljus tack vare infälld lampa i tak och spegelskåp med inbyggd belysning. Stilren inredning och bra förvaring i stor kommod. Tvättmaskin och torktumlare finns.

Balkong

Möblerbar stor balkong i fritt läge med mycket sol som vetter mot Storgatan. Här finns utrymme nog för sittplatser åt 2-10 personer.

Uteplats

Detta är definitivt bostadens pärla med en rymlig uteplats med egen ingång/utgång. Här får man plats med det mesta man kan tänka sig för en uteplats. Generös yta för utomhusmöblemang med stort bord och flertalet stolar. Även smarta ytor för exempelvis en trevlig grill för sommarhalvåret. Uteplatsen vetter mot lugn och stillsam innergård. Perfekt för trevliga stunder året runt! Välkommen!

Sovrum 3

Barnrum/gästrum som även kan användas som arbetsrum. Ytskikt i form av en vacker parkett och ljusa väggar.

Hall

Välkomnande entré in till hall med goda avhängningsmöjligheter. Här finner ni även en inbyggd garderober med mycket goda förvaringsmöjligheter, ljusa väggar och parkett på golv. Säkerhetsdörr finns.

Vardagsrum

Väldisponerat vardagsrum med öppen modern planlösning mot kök och gott om yta för sällskapsdel. Här erbjuds ett fördelaktigt ljusinsläpp från stora fönster och ytskikten i vardagsrummet utgörs av ett snyggt golv i form av ljus parkett samt helt målade väggar. Från vardagsrummet finner du även utgången till den härliga balkongen.

Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Marianna Maatouk

Marianna ligger alltid steget före och ser till att Bronze fastighetsförmedling kan hålla sin utmärkande kvalité, tillgänglighet och servicegrad. Hennes stora engagemang, sociala kompetens och vilja att hela tiden utvecklas utmärker hennes hårda arbete. Med lång erfarenhet i branschen hjälper hon dig tryggt genom din livs största affär så du får det bästa resultatet. Hon älskar att utmana sig själv och drivs av att överträffa sina kunders förväntningar. Hon värdesätter ett bra och tryggt samarbete och lägger stor vikt vid kommunikation och tydlighet där samtliga skall känna sig trygga genom hela processen.

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134