ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

13 aug kl 18:15 - 19:00|

17 aug kl 18:30 - 19:15

Maximize-icon

Gamla Enköpingsvägen 152

2 495 000 SEK | 64 Kvm | 3 Rok

2 495 000 SEK |64 Kvm |3 Rok |3 934 kr/mån

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

Se alla bilder


PRIS

2 495 000 kr

AVGIFT

3 934 kr/mån

inkl värme, Kallvatten, VA. Tillägg för internetuppkoppling tillkommer om 204 kr/mån.

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3

BOAREA

64 kvm

BYGGÅR

2017

Missa inte chansen att förvärva en av Ursviks finare 3:or.
Här finner ni allt ni kan önska och lite till. Det här är ett hem med karaktär och en egen identitet. Lägenheten bjuder på bland annat en en uteplats i ett solsäkert läge som man når från sovrummet!
Inbjudande lägenhet med eleganta materialval där designen präglas av sober färgsättning och blandning av olika stilrena material.
Välplanerade kvadratmeter med en social planlösning mellan kök och vardagsrum och mycket förvaring genom stora garderober intill hall. Stilrent och funktionellt kök med goda arbetsytor och goda materialval.

Missa inte chansen att förvärva en av Ursviks finare 3:or.
Här finner ni allt ni kan önska och lite till. Det här är ett hem med karaktär och en egen identitet. Lägenheten bjuder på bland annat en uteplats som man når från sovrummet!
Inbjudande lägenhet med eleganta materialval där designen präglas av sober färgsättning och blandning av olika stilrena material.
Välplanerade kvadratmeter med en social planlösning mellan kök och vardagsrum och mycket förvarring genom stora garderober intill hall. Stilrent och funktionellt kök med goda arbetsytor och goda materialval.


Område:
Expansiva Ursvik är ett område med en blandning av bostadsrätter, radhus och villor. Ursvik är en egen stad som bjuder på bland annat grönområden, cafeér, mataffärer, gym och restauranger. I Ursvik har man all service i området och med flera busslinjer i området så tar man sig enkelt in till stan stan via Sundbyberg, Rissne eller Hallonbergen. Närheten till naturen i Järvafältet med strövområde och härliga löpslingor. Arlanda når du på ca 20 minuters bilfärd.

Hall

Direkt vid entrén välkomnas man av bostadens generösa lyster tack vare de fräscha ytskikten i fina kulörer. Vid hallen märker man av bostadens välplanerade planlösning där varje kvadratmeter nyttjas till fullo. Härifrån når man även bostadens stilrena vardagsrum. Till vänster om hallen når man bostadens uteplats och sovrum, En hall med möjligheter!

vardagsrum

Rymligt vardagsrum med generös takhöjd och charmiga ytskikt som för bostaden är genomgående. Vardagsrummets planering inbjuder till olika möbleringsalternativ med gott om utrymme för större soffarrangemang och soffbord. Rummet får in härligt ljusinsläpp tack vare de generösa fönsterpartier. Väggarna är målade i vit kulör och på golvet ligger den genomgående fina parketten.

Kök

I öppen planlösning mot vardagsrummet. Detta stilrena kök inrymmer vitvaror så som; ugn med häll,fläkt och kyl/frys, micro och diskmaskin. Gott om förvaring finns här tack vare under och överskåpen som karaktäriseras av en vit kulör som passar perfekt till den robusta arbetsbänken av träslag. Ovan den robusta arbetsbänken och diskhon finnes stilrent vitt kakel som estetiskt införlivas i detta charmiga kök. Den trivsamma anslutningen till vardagsrummet bjuder in till trevliga sociala sammanhang.

Sovrum I

Harmoniskt sovrum med rikligt av ljusinsläpp från fönster. Längs ena väggen finns skjutdörrsgarderober med dörrar som rymmer gott om förvaring. Här finns plats för dubbelsäng samt nattduksbord. Från balkongdörren når man även bostadens uteplats.

Sovrum II

Rymligt sovrum med gott om ljusinsläpp tack vare det större fönsterpartiet. Sovrummet inrymmer större kontinentalsäng och annat sängmöblemang som kan önskas. Väggarna är målade i vit kulör och på golvet ligger den för lägenheten genomgående golvet av trä nyans

Badrum

Stort badrum med, duschhörna, wc, handfat med kommod, Handdukstork, tvättmaskin, torktummlare och golvvärme. Stilrent mörkt klinker och vitt kakel.

Uteplats

Från sovrummet når man även lägenhetens uteplats. Här kan man ta morgonkaffet eller frukost under solen.

Förråd

I anslutning till bostaden, utanför ytterdörr finns ett rymligt förråd.

Mer information


Välkommen på visning

13 aug kl 18:15 - 19:00
17 aug kl 18:30 - 19:15
Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Marianna Maatouk

Marianna ligger alltid steget före och ser till att Bronze fastighetsförmedling kan hålla sin utmärkande kvalité, tillgänglighet och servicegrad. Hennes stora engagemang, sociala kompetens och vilja att hela tiden utvecklas utmärker hennes hårda arbete. Med lång erfarenhet i branschen hjälper hon dig tryggt genom din livs största affär så du får det bästa resultatet. Hon älskar att utmana sig själv och drivs av att överträffa sina kunders förväntningar. Hon värdesätter ett bra och tryggt samarbete och lägger stor vikt vid kommunikation och tydlighet där samtliga skall känna sig trygga genom hela processen.

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 130
blueprint-icon

PLANRITNINGAR