ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Bromma / Mariehäll

Kratsbodavägen 50A, vån 3

Modern tvåa med fransk balkong och Walk-In-Closet i eftertraktade Mariehäll!

2 795 000 SEK | 48 Kvm | 2 Rok

Bromma / Mariehäll

Modern tvåa med fransk balkong och Walk-In-Closet i eftertraktade Mariehäll!

2 795 000 SEK | 48 Kvm | 2 Rok| 3tr, hiss| 2 952 kr/mån

ACCEPTPRIS 2 950 000kr
Kontakta mäklare för privatvisning!
Nu finns chansen att förvärva en makalös bostad med lyxig och rymlig Walk-In-Closet, öppen planlösning och fransk balkong i det unika konceptet "The Bronze" med Townhouse-upplevelse. Här är det fokuserat på material som är beständiga över tid och håller länge. Omfamnas av ljus och härlig rymd från breda fönsterpartier, lyxigt badrum med spa-känsla med de mest högkvalitativa materialvalen karakteriserar detta vackra hem.
En fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem!

OBS! Möjlighet till förhandsvisning - kontakta ansvarig mäklare Caroline!

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

Se alla bilder


PRIS

2 795 000 kr

AVGIFT

2 952 kr/mån

Inkl Värme, VA.

VÅNING

3, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2

BOAREA

48 kvm

BYGGÅR

2016

Modern tvåa med fransk balkong och Walk-In-Closet i eftertraktade Mariehäll!

Nu finns chansen att förvärva en makalös bostad med lyxig Walk-In-Closet, öppen planlösning och fransk balkong i det unika konceptet "The Bronze" med Townhouse-upplevelse. Här är det fokuserat på material som är beständiga över tid och håller länge. Omfamnas av ljus och härlig rymd från breda fönsterpartier, lyxigt badrum med spa-känsla med de mest högkvalitativa materialvalen karakteriserar detta vackra hem.
En fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem!

INTERIÖR
Hall
Välkomnande rymlig hall med slitstarka keramiska plattor med kalkstensuttryck på golv som möts av vackert ekparkett i holländskt mönster som följer resten av lägenheten med högt i tak som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens badrum och kök och har goda avhängnings samt förvaringsmöjligheter invid entrédörr och i väldigt generös Walk-In-Closet med gott om utrymme för förvaring. Denna del av bostaden kan med fördel göras om till ett mindre barnrum/arbetsrum om så önskas.

Vardagsrum
Magnifikt vardagsrum med öppen planlösning mot kök med stora fönsterpartier med lamellgardiner och fransk balkong ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats för härliga middagar. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. Genomgående ekparkett följer hela lägenheten med vita väggar. Fönsternas persienner har en två-vägs justeringsmekanism som är steglös, vilket innebär att du kan lämna gardinerna exakt där du vill ha dem - även mitt i.

Kök
Påkostat och stilrent kök med inredning från Ballingslöv. Praktiska högskåp med pushfunktion i klassiskt vitt med infälld belysning undertill, gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan bänkskiva i ljus och tidlös stenkomposit med uppvik i bakkant gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Nedre skåpsluckorna går i petroliumblå nyans. Diskho i rotfritt stål, blandare och skåpshandtag i krom från Tapwell, vilket passar utmärkt till kökets färgkombination. Exklusiva vitvaror från SMEG i form av induktionshäll, kolfilterfläkt integrerad i överskåp, integrerad diskmaskin bakom skåpsfront, integrerad varmluftsugn, fristående kyl/frys. Genomgående ekparkett i holländskt mönster med vitmålade väggar och matplats intill fönsterparti.

Badrum
Exklusivt och påkostat badrum med keramiska plattor med kalkstensuttryck på golv samt väggar samt lyxig utrustning i krom från Tapwell. Här finns vägghängd wc och handfat i vitt porslin från Gustavsberg modell Nautic infällt i stenkompositskiva och med tillhörande rymlig förvaring undertill bakom petroliumblåa luckor. Stor väggspegel med integrerad belysning, duschblandare i krom från Tapwell bakom modernt glasparti, handdukstork samt härlig golvvärme. Kombinerad tvätt och torkmaskin från Smeg integrerad i skåp med skåpsfront. Infällda spotlights i tak.

Sovrum
Tre genomgående karaktärsdrag som hemmet har ser vi även i sovrummet med dubbeldörrar, fantastiskt atmosfär, rymliga ytor och vackert genomgående ekparkett följer hela lägenheten med vita väggar. Sovrummet bjuder på gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord invid stora fönsterpartier som ger ett rogivande ljusflöde samt plats för stor garderob.

Övrigt
-(190 kr obligatoriskt tillägg för Bredband och TV.)
-Till lägenheten tillhör ett källarförråd
-Gemensam takterrass
-Föreningen har en gemensam bil-pool, där bil finns att hyra.

OMRÅDET
Bromma - Annedal/ Mariehäll ligger invid gränsen till Sundbyberg men tillhör Stockholms stad. Till det här området flyttar du om du vill bo nära staden, flygplatsen, shopping, vatten och natur. Men också för att få vara med och skapa något helt nytt och definiera nya kvarter, starta nya verksamheter och för att vara med och prägla en outnyttjad del av Stockholm.
Med ett brett serviceutbud och ypperligt goda kommunikationer är det inte konstigt att Bromma/Sumpan kommit att bli så omåttligt populärt!
Nära intill finns bland annat Marabouparken, Lönnebergaparken, Åparken, populära Annedalsparken med pulkaåkning, bollplan, gungor, plaskdamm och ett stort område avsett för picknick och samvaro samt aktivitetsplatser för stora och små. Lötsjön och Bällstaån erbjuder trevliga strandpromenader och cykelstråk längs vattnet till Karlbergs slott och Kungsholmen.
Du bor en kort promenad bort från shoppingmeckat Bromma Blocks och Sundbybergs Centrums mylliga stadsliv med mängder av trevliga restauranger som t.ex. The Public, Cava baren, Matilde och Phil's Burger, caféer, barer, shopping, brett livsmedelsutbud, skolor och förskolor, apotek, vårdcentral, banker, träningsanläggningar, bibliotek, systembolaget och Signalfabriken.
Senaste åren har detta område blommat ut och utvecklats i hastig fart där innerstadskvaliteter flyttar utanför tullarna, industriområden blir bostadsområden och modern arkitektur kompletterar äldre hus. Bland annat Brf The Bronze och Alprosen uppfördes i skarven mellan gammal bebyggelse och naturmark.
Sundbyberg station har all slags kommunikation man kan önska med pendeltåg, bussar, tvärbana och blåa linjens tunnelbana. Pendeltåget tar dig in till Odenplan på 5 minuter och på 8 minuter är du inne i T-Centralen. Bromma flygplats ligger dessutom bara 10 min bort med cykel. Det går även bussar i området som tar dig vidare till annan kollektivtrafik och mot resten av Stockholm.

OM FÖRENINGEN

Brf the Bronze bildades 2014 och är belägen på Kratsbodavägen 50 A-D på Mariehäll i Bromma. Föreningens fastighet består av tre flerbostadshus om 5-7 våningar med 125
lägenheter där samtliga upplåtes med bostadsrätt. Fastighetens byggnader är uppförda 2016. Brf the Bronze är en äkta förening som även äger sin mark.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Barnvagsrum finns i samtliga trapphus och cykelparkering finns i fastighetens garage. Gemensam takterrass finns i hus C, som får nyttjas utav föreningens medlemmar. Tvättstuga finns ej, varje enskild lägenhet har tvättmaskin/tumlare.

BREDBAND OCH TV
Fastigheten är ansluten till fiber, TV och tele via bredband. Bredband 100/100 Mbit/s och TV med 18 kanaler tecknas gemensamt i föreningen och debiteras utöver månadsavgiften med ett obligatoriskt tillägg om 190 kr/mån.

RENOVERINGAR
Inga renoveringar planerade då byggnaderna är nyuppförda. Därför bedöms inte något fastställbart underhållsbehov föreligga utöver sedvanligt löpande underhållsbehov.

GARAGE
Varmgarage i fastighetens källarplan med 22 st garageplatser (1400kr/mån), varav 2 st små garageplatser (850 kr/mån) och 5 uteparkeringsplatser (500kr/mån). Platserna disponeras enbart av föreningens medlemmar. Det finns även möjlighet till MC plats. Medlemmar i föreningen har tillgång till två hyrbilar. Föreningen har även lånecyklar till förfogande.

ÖVRIGT
- Till varje lägenhet finns ett förråd i källaren
- Föreningen accepterar inte juridisk person som köpare
- Återvinningscentral finns på Linta gårdsväg 16 (ca 100 meter från fastigheten)
- Trappstädning utförs av städfirma.

Mer information


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Caroline Hanell

076-319 64 70

caroline.hanell@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare

Caroline Hanell

Caroline har varit en i Bronze-familjen sedan start och är en av den mest rekommenderade mäklaren i sina områden. Att få äran att hjälpa och träffa så omåttligt många människor i deras mest betydelsefulla affärer är en enastående känsla enligt henne. För henne är kundernas önskemål och trygghet det allra viktigaste. Hon hanterar varje förmedling som om den vore hennes egen bostad och jobbar under högt tempo och drivs av att överträffa hennes kunders förväntningar. Caroline har lång erfarenhet av försäljning och med sin beslutsamhet att alltid ta sig framåt, inspirerar hon sina medarbetare att utvecklas i samma takt. Caroline beskriver sig själv som energisk, alltid tillgänglig, dedikerad utan dess like och ger alltid 200% utan att ge upp.

076-319 64 70

caroline.hanell@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze-new/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 130
blueprint-icon

PLANRITNINGAR