ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Vasastaden

Olof Palmes Gata 16

***Möjlig tvåa*** Drömlägenhet med stor tillhörande terrass!

4 595 000 SEK | 53 Kvm | 1 Rok

Vasastaden

***Möjlig tvåa*** Drömlägenhet med stor tillhörande terrass!

4 595 000 SEK |53 Kvm |1 Rok |5tr, hiss |2 462 kr/mån

*** TERASS PÅ 12 KVM *** Söndag efter söndag, visning efter visning. Att hitta sin drömlägenhet kan vara ett hårt och nästan lite jobbigt arbete. Trösten är att vissa lägenheter är väl värda att vänta på - och en sådan lägenhet är 1:an på Olof Palmes gata 16.

Vi på Bronze Fastighetsförmedling hälsar er varmt välkomna till detta boende med en underbar terrass utan dess like i Sydväst läge. God förvaring och ett modernt, tilltalande koncept präglar detta genomtänkta där design och funktion går hand i hand.
Här finner ni allt ni kan önska och lite till. Det här är ett hem med karaktär och en egen identitet. Lägenheten bjuder på bland annat en terrass i ett solsäkert läge som man når från vardagsrummet!
Redan hallen skvallrar om att det här är en bostad med svängrum så det räcker till.
Eleganta materialval där designen präglas av sober färgsättning och blandning av olika stilrena material. Välplanerade kvadratmeter med en social planlösning mellan kök och vardagsrum.
Det här är en dröm för den som uppskattar ett ljust och fräscht boende med en stor terrass. Den väl tilltagna terrassen med gott om plats för utemöbler och socialt liv är grädden på moset som gör denna bostad till ett hem man snabbt förälskar sig i.

Se alla bilder


PRIS

4 595 000 kr

AVGIFT

2 462 kr/mån

inkl värme, vatten, kabel-TV, internet samt BR-tillägg

VÅNING

5, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1

BOAREA

53 kvm

BYGGÅR

1986

***Möjlig tvåa*** Drömlägenhet med stor tillhörande terrass!

Hall

Välkomnande hall med urläcker marmor som är genomgående fram till köket. Direkt vid entrén välkomnas man av bostadens generösa lyster tack vare de fräscha ytskikten i fina kulörer. Vid hallen märker man av bostadens välplanerade planlösning där varje kvadratmeter nyttjas till fullo. . Till vänster finns en effektiv yta lämpad för avhängningsmöjligheter.

Kök

Välutrustat och stilrent kök med generösa ytor och bra tillval. Skåpluckor i ljus ton med rostfria handtag och delvis stenskiva. Köket är bestående av fullstor kyl/frys, spis, mikrovågsugn, köksfläkt och diskmaskin. Ett stänkskydd i vitt kakel som passar perfekt med bänkskivan. Invid det stora fönsterpartiet finns naturlig matplats för stora sällskap. Rikligt ljusinsläpp från stort fönster in vid matbordet.

Vardagsrum

Spatiöst vardagsrum med generös takhöjd och charmiga ytskikt som för bostaden är genomgående. Vardagsrummets planering inbjuder till olika möbleringsalternativ med gott om utrymme för större soffarrangemang och soffbord. Rummet får in härligt ljusinsläpp tack vare de generösa fönsterpartierna. Väggarna är målade i vit kulör och på golvet ligger det vackra golv av ljus nyans som är genomgående i vardagsrummet. Den simpla anslutningen till köket och terrassen gör detta stora utrymme till en av bostadens favoritplatser.

Terrass

Detta är definitivt bostadens pärla med en stor terrass om 12 kvm i Sydväst läge. Här får man plats med det mesta man kan tänka sig för en terrass. Generös yta för utomhusmöblemang med stort bord och flertalet stolar. Även smarta ytor för exempelvis en trevlig grill för sommarhalvåret. Markis installerad för största möjliga trevnad. Perfekt för trevliga stunder året runt! Välkommen!

Badrum

Stort badrum med badkar, wc, handfat med kommod, Handdukstork, tvättmaskin, torktummlare. Stilrent mörkt klinker på golv och vitt kakel på väggarna.

Klädkammare

En stor klädkammare som rymmer mycket förvaring. Kan även disponeras som ett arbetsrum efter behov.

OM FÖRENINGEN

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN:
Bostadsrättsföreningen Islandet 14-16 förvaltar fastigheten Islandet 16 på adresserna Olof Palmes gata 14-16. Bostadsrättsföreningen registrerades 1992 och förvärvade fastigheten år 2000. Fastigheten består av ett flerbostadshus som byggdes 1986. Föreningen upplåter 58 lägenheter med bostadsrätt samt 12 lokaler med hyresrätt.

RENOVERINGAR- UTFÖRDA OCH PLANERADE
2019 Ytrenovering entréhallar och korridor BV
2018/19 Renovering av horisontella stammar mot butikerna i gatuplanet
2018 OVK med åtgärder pågår
2018 Byte/renovering av hissar
2016 Byte av ytterdörrar för tre lokaler samt byte av föreningens tre yttre entrédörrar
2015 Målning av soprum2014 VA stammar i bad & kök byttes i insidan av lägenheterna
2013 Underhåll av golv i soprum
2012 Målning av träpartier på fasad på loftgångar
2012 Två nya tvättmaskiner och en ny torktumlare i tvättstuga
2011 En ny torktumlare och ett nytt torkskåp i tvättstuga
2009 Byte av hisslinor
2002 Hissrenovering
2002 Värmeanläggning, fjärrvärme

PARKERING:
Garage på plan - 1, hiss ner till garaget.
18 platser och en lastplats för bil samt 2 platser för MC. F.n 2700kr/mån, alla platser är upptagna. Ingen i kö f.n. Intresseanmälan till styrelsen. Boendeparkering på gatan kan ansökas via Stockholms stad för den som är mantalsskriven i stadsdelen.

TV OCH BREDBAND:
Kabel-TV levereras via Comhem och bredband via Bahnhof. Både kabel-TV (bas) och bredband ingår i månadsavgiften.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Föreningen har en gemensam innergård med utsikt över vackra Centralbadet med sittgrupper sommartid och gran vintertid. Barnvagnsrum, två cykelrum och soprum med sortering för lättare grovsopor. Gemensam tvättstuga finns på bottenvåningen. Tvättstugan är utrustad med 4 tvättmaskiner, 2 torktumlare, 2 torkskåp och en mangel.

Mer information


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se