ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Centralvägen 1

Bud| 152 Kvm | 5 Rok

152 Kvm |5 Rok |5tr, hiss |7 497 kr/mån

Välkomna till att göra en bra investering. Denna Etagelägenhet går att stycka till två separata till en låg kostnad då bostaden innehar två stycken separata ytterdörrar och toaletter på respektive våning.

Söndag efter söndag, visning efter visning. Att hitta sin drömlägenhet kan vara ett hårt och nästan lite jobbigt arbete. Trösten är att vissa lägenheter är väl värda att vänta på - och en sådan lägenhet är 5:an på Centralvägen 1. Här kan du skapa ditt drömboende med ytor som är väldisponerade. En lägenhet med bra potential som man kan göra om på olika sätt så det passar alla målgrupper.

PRIS

Bud

AVGIFT

7 497 kr/mån

VÅNING

5, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5

BOAREA

152 kvm

BYGGÅR

1953

Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se