Maximize-icon

Skytteholm

Framnäsbacken 7

Ansvarig mäklare: Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.seExtra kontaktperson: Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.seSkytteholm

90 Kvm |3 Rok |3tr, hiss |3 054 kr/mån

**ALTERNATIV FYRA**

Välkommen till en ljus och modern trerumslägenhet med genomgående ljusinsläpp och låg avgift i en av Solnas absolut bäst skötta föreningar. Det finns väldigt bra potential i lägenheten, går att göra om till en fyra väldigt enkelt.

Fina materialval såsom vackert golv, fönster i två väderstreck och väggar i stilren vit nyans.
Köket är fullt utrustat och påkostat alla bekvämligheter du kan önska i ditt kök. Två harmoniska sovrum samt ett stort vardagsrum. Badrummet är helkaklat i sober nyanser, utrustat med takdusch, handfat med tillhörande kommod och spegel.
Med närhet till vatten, vackra promenadstråk, dagis, skola och nära till bra kommunikationer finner vi denna luftiga och välplanerade bostad. Lägenheten ligger i ett lugnt läge med närhet till serviceutbud. Perfekt chans för den som vill flytta in i ett perfekt boende från första dagen. Framnäsbacken 7 - helt enkelt ett hem att trivas i!

Framnäsbacken 7
- stabil förening som i princip skulle kunna vara obelånad (finns en dold tillgång i form av uthyrda hyreslägenheter.
- attraktiv adress med optimalt läge för både singlar, par och familjer.
- genomgående ljusinsläpp, fint och fräscht med stora utvecklingsmöjligheter.
- barnvänligt med närhet till förskolor och skolor
- nära till Huvudstabadet och det nya utomhusbadet vid Huvudsta Strand, Huvudsta Kanot Klubb, marina, caféer och restauranger.
- enkelt att få boendeparkering i området och man tar sig enkelt ut med bil på Essingeleden m m

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Marianna Maatouk

Marianna ligger alltid steget före och ser till att Bronze fastighetsförmedling kan hålla sin utmärkande kvalité, tillgänglighet och servicegrad. Hennes stora engagemang, sociala kompetens och vilja att hela tiden utvecklas utmärker hennes hårda arbete. Med lång erfarenhet i branschen hjälper hon dig tryggt genom din livs största affär så du får det bästa resultatet. Hon älskar att utmana sig själv och drivs av att överträffa sina kunders förväntningar. Hon värdesätter ett bra och tryggt samarbete och lägger stor vikt vid kommunikation och tydlighet där samtliga skall känna sig trygga genom hela processen.

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134