Maximize-icon

UNIKT TILLFÄLLE ATT FÖRVÄRVA EN LÄGENHET MED UTSIKT ÖVER HELA SOLNA!

Ansvarig mäklare: Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.seUNIKT TILLFÄLLE ATT FÖRVÄRVA EN LÄGENHET MED UTSIKT ÖVER HELA SOLNA!

80 Kvm |3 Rok |3tr, hiss |4 333 kr/mån

Missa inte chansen att förvärva denna magiska bostad om 3 rum och kök i tre väderstreck på våning 10. Denna lägenhet är belägen högt upp i fastigheten med ett fritt läge och ytterst välplanerade kvadratmeter. Vidare erbjuder lägenheten en halv öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, modernt badrum, harmoniskt sovrum och goda förvaringsmöjlighet i lägenheten. Här bor ni i en stabil och trygg förening med god ekonomi. Ett toppenboende med närhet till tunnelbana, flertalet bussar, fantastiska promenader längst Pampas Marina och matbutiker för högsta bekvämlighet. Helt enkelt ett boende ni inte vill missa.

BRF – The Lab är idag Solnas mest exklusiva projekt! Föreningen satsar på att du skall ha "allt" utanför porten! Därför kommer du ha tillgång till en härlig solterrass på taket, ett relaxområde med spabad, en stor, inbjudande och bekväm tvättstuga, ett rymligt cykelrum med tillhörande verkstad, ett utegym på gården och två våningars garage - för närvarande med lediga platser.

Omgivning
Västra Skogen är ett naturskönt område med närhet till vackra Pampas Marina och Huvudsta Gård. Vackra promenadvägar vid Ulvsundasjön finns endast ett stenkast bort och härifrån kan du även promenera hela vägen in mot Vasastan, Kungsholmen och Karlbergs slott.
Området har en egen tunnebanestation som heter Västra Skogen. Här passerar två olika tunnelbanelinjer mot T-centralen med avgångar var 5:e minut. Resan till T-centralen tar ca 7 min. Linje mot Solna C tar ca 2 minuter och till Kista C ca 10 minuter. Bussar går direkt till Solna C och till Karlbergs Station.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134