ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

15 april kl 18:00 - 18:45|

18 april kl 12:15 - 13:00|

19 april kl 18:00 - 18:30

Maximize-icon

Hagastaden

Sonja Kovalevskys Gata 11

*Välkommen till Hagastadens mest påkostade projekt*

7 995 000 SEK | 95 Kvm | 4 Rok

Hagastaden

*Välkommen till Hagastadens mest påkostade projekt*

7 995 000 SEK |95 Kvm |4 Rok |1tr, hiss |4 750 kr/mån

Gör intresseanmälan för inbokning av privatvisning, uppdatering av bud mm.

- Yale doorman kodlås system
- Einar Mattson's toppmoderna projekt
- I hjärtat av Stockholms mest växande stadsdel


Varmt välkomna till denna fantastiska familjebostad om 95kvm med rikligt ljusinsläpp! Denna bostad andas ljus, öppenhet, lyx och klass, vilket du redan upplever i huvudingången. Einar Mattson har sett till att Bostaden består av eleganta och högklassiga materialval som valts med omsorg. Badrummen är även utrustat med golvvärme och spotlights i tak och LED-belysning bakom speglar för behaglig belysning. Garage finns i fastigheten. Denna bostad måste verkligen upplevas på plats.

Bostaden ligger i den attraktiva och populära stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går några meter ifrån fastigheten, denna tar dig till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter, härifrån går även flygbussarna till och från Arlanda! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna 2025, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på under minuten.

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

Se alla bilder


PRIS

7 995 000 kr

AVGIFT

4 750 kr/mån

inkl värme, kallvatten (+165kr bredband inkl 25%moms, varmvatten debiteras individuellt)

VÅNING

1, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4

BOAREA

95 kvm

BYGGÅR

2018

*Välkommen till Hagastadens mest påkostade projekt*

OMRÅDE

Hagastaden är Stockholms nya centrala stadsdel fylld av liv och rörelse med både arbetsplatser, bostäder, affärer, caféer och restauranger. Här bor du med närheten till puls i Vasastan och Stockholm city men även Hagaparkens grönska och lugn.

Den nya pendeltågslinjen Citybanan ligger bara några minuter bort från Hagastan vid rondellen på Vanadisplan och det finns goda busskommunikationer i området. Här kommer även den nya gula tunnelbanelinjen att passera som ska gå mellan Odenplan och Arenastaden (byggstart 2020).

OM FÖRENINGEN

BRF Haga Nova är en äkta bostadsrättsförening med 276 lägenheter i Stockholm. Föreningen bildades år 2015 och har fått betyget A för år 2017 .

Allmänt
Bostadsrättsföreningen Haga Nova består av adresserna Gävlegatan 26-32, Hagaesplanaden 52-56, Norra Stationsgatan 76-78 och Sonja Kovalevskys gata 3-11. I föreningen finns 276 lägenheter, samtliga upplåtes med bostadsrätt. Det finns även sex lokaler som upplåts med hyresrätt och två förskolor. Föreningen äger marken och är 'äkta' enligt Skatteverkets regler. På föreningens hemsida finner ni detaljerad information om lägenheternas materialval och föreningens hus: http://www.haganova.se
Föreningens ekonomi
I dagsläget finns ingen beslutad avgiftsförändring.

Bredband & kabel-TV
Bredbandsbolaget är leverantör av fiber för TV.
Bredbandsbolaget är leverantör av fiber för internet.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har barnvagnsutrymme och cykelutrymme.
I föreningen finns två övernattningslägenheter som går att hyra.

Förråd:
Föreningen har förråd som går att hyra.

Energideklaration
Ej upprättad
Bilplats
Föreningen har ett garage med 173 garageplatser och tre MC-platser. Det är separat kö till platserna.

Hyror enligt ekonomisk plan:
Garage: 2250kr/mån
Garage med förråd: 2812kr/mån
Garage med eluttag: 2750kr/mån
MC plats: 500kr/mån

Övrigt
-Individuell mätning och debitering tillämpas för varmvatten.
-Varje lägenhet är försedd med mätning av el debiterad av föreningen utifrån faktisk förbrukning.

Mer information


Välkommen på visning

15 april kl 18:00 - 18:45
18 april kl 12:15 - 13:00
19 april kl 18:00 - 18:30
Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Erik Wikingskiöld

073-400 21 43

Erik.wikingskiold@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Erik Wikingskiöld

Erik är glädjespridaren som delar med sig av sin energi till alla han möter. Han har ett enormt kontaktnät och lång erfarenhet inom försäljning, vilket gör honom till en enormt värdefull tillgång i vårat team på Bronze. Eriks förmåga att skapa personliga relationer och se möjligheter är inte bara inspirerande för oss, utan också för alla hans kunder. Att träffa människor och knyta kontakter är hans absolut största intresse, både i och utanför arbetet. Stor försäljning eller liten förändring, med Erik som fastighetsmäklare finns det alltid en perfekt lösning för varje situation.

073-400 21 43

Erik.wikingskiold@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134
blueprint-icon

PLANRITNINGAR