Maximize-icon

Östermalm

Grev Turegatan 54

Budgivning pågår

Ansvarig mäklare: Gustav Enhörning

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.seÖstermalm

12 950 000 SEK |93 Kvm |3 Rok |3tr, hiss |4 424 kr/mån

Genomgående väldisponerad 3:a (möjlig fyra) och synnerligen tilltalande sekelskiftesvåning belägen högt upp i vacker fastighet, anno 1882. Underbar atmosfär med högt i tak, fina pardörrar, stuckatur och vackert golv. Luftigt sällskapsrum i fil med allrum. Smakfull och väl tilltaget kök med all maskinell utrustning, stengolv med värmeslingor, infälld belysning, matplats för 8-10 personer samt utgång till solig balkong. Härlig balkong mot grönskande gård och trevlig utsikt över takåsar. Rogivande sovrum med platsbyggda garderober samt plats för arbetshörna. Modernt och stilfullt badrum med infällda spotlights, golvvärme och möjlighet till badkar. Härligt inbjudande boende belägen på eftersökt adress invid Karlavägen och närhet till Östermalmstorg. Solid förening med bra avgifter. Välkommen!

Ansvarig mäklare: Gustav Enhörning 073-400 21 06
Bronze Fastighetsförmedling

BUDGIVNING PÅGÅR

BUD

13 400 000 KR

BUDGIVARE

Budgivare 1

DATUM

2021 - 06 - 23

TID

13.35

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gustav Enhörning

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gustav Enhörning

Gustavs drivkraft har alltid varit att ständigt kunna utmana sig själv att prestera på topp och kunna leverera i varje affär. Hans mål är att skapa långsiktiga relationer och ha nöjda kunder! För att alltid upprätthålla sin kundnöjdhet ser Gustav ett stort värde i att alltid se möjligheter, vara positiv och lyhörd för mina kunders behov och situation. Att få hjälpa människor att genomföra sin största affär i livet ser han som ett privilegium. Det som utmärker Gustav är han vilja och mål komibnerat med en god struktur och ett leende på läpparna. Han älskar att överträffa sina kunders förväntningar och ger alltid 110 % i varje affär!

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134