Maximize-icon

Östermalm

Snart till salu!

Ansvarig mäklare: Gustav Enhörning

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.seÖstermalm

Snart till salu!

146 Kvm |5 Rok |1 118 kr/mån

Slående familjevåning om 146 kvm i elegant och representativ fastighet, attraktivt belägen på Nybrogatan 23. Denna rymliga och ljusa våning är rofyllt belägen mellan två gårdar. Den oerhört väldisponerade våningen stoltserar med härligt ljusinsläpp samt en mycket imponerande takhöjd om ca 3,15m.
Härliga sociala ytor med matsal/vardagsrum för stora middagar i genomgående planlösning med generöst tilltagna rum med tre kakelugnar varav två är fungerande samt en öppen spis i vardagsrum. Fullt utrustat och modernt kök, fyra bra sovrum nära anslutande badrum, samt duschrum. Välkomnade och rymlig hall med bra avhängning. Trevligt centralt boende med närhet till det mesta staden kan erbjuda. Här finns gott om restauranger, caféer och butiker. Välskött fastighet i skuldfri och stabil förening med mycket låga avgifter.

Kontakta ansvarig mäklare för vidare information!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gustav Enhörning

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gustav Enhörning

Gustavs drivkraft har alltid varit att ständigt kunna utmana sig själv att prestera på topp och kunna leverera i varje affär. Hans mål är att skapa långsiktiga relationer och ha nöjda kunder! För att alltid upprätthålla sin kundnöjdhet ser Gustav ett stort värde i att alltid se möjligheter, vara positiv och lyhörd för mina kunders behov och situation. Att få hjälpa människor att genomföra sin största affär i livet ser han som ett privilegium. Det som utmärker Gustav är han vilja och mål komibnerat med en god struktur och ett leende på läpparna. Han älskar att överträffa sina kunders förväntningar och ger alltid 110 % i varje affär!

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134