Maximize-icon

Råcksta

Funäsgatan 6

Ansvarig mäklare: Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.seRåcksta

2 495 000 SEK |47 Kvm |2 Rok |7tr, hiss |2 421 kr/mån

- Låg avgift i populär förening!
- 13 kvm kungsbalkong i sydvästläge!
- Nära T-bana!
- Insynsfritt!
- Gym i huset!

Modern och oslagbar 2:a högt upp med stor terrass om 13 kvm med milsvid utsikt! Nära t-bana! Är ni på jakt efter en lägenhet med det lilla extra? Här kan ni njuta av solen tack vare terrassens läge i sydväst medan ni kikar ut över Vällingby Parkstad. Fint ljusöde och en känsla av rymd tack vare lägenhetens öppna planlösning mellan kök och vardagsrum. Moderna vitvaror från Electrolux i både kök och badrum som passar perfekt in med. bostadens materialval. Lägenheten pryds av väggar i sobra vita och ljusgrå kulörer samt en ljus ekparkett i samtliga rum förutom hall och badrum som är praktiskt utrustade med klinkergolv. Ett optimalt boende där ni har allt ni kan önska nära inpå, samtidigt som det är ett lugnt och trivsamt område. Från denna lägenhet har ni bara ca 3-4 minuters promenad till närmaste t-bana (Råcksta) där den gröna linjen tar er in till Stockholm City på endast 20 minuter. På promenadavstånd har ni även Vällingby Centrum där ett rikt utbud av butiker, restauranger, biograf och mysiga caféer finns. Med bil tar det mindre än 10 minuter till Bromma Blocks, Brommas största shopping-galleria, som ligger granne med Bromma flygplats. Här bor ni i anslutning till en villaidyll (Norra Ängby) med många grönområden, goda kommunikationer och närhet till köpcentrum. Närhet till förskolan och skolan Pysslingen. Föreningen har en gemensam takterrass som kan nyttjas av alla medlemmar där man kan njuta av solens varma timmar och oslagbara solnedgångar under sommarkvällarna. Föreningen har också ett privat gym som kan nyttjas av samtliga medlemmar. I området finner ni Björklunds hage, en 4H gård med djur och natur och inte långt härifrån finns badmöjligheter vid både Ängbybadet, Kaananbadet och Nälstabadet (ett bassängbad utomhus) samt trevliga promenadstråk längs Mälaren. Närhet även till Råckstasjön och trevliga promenadstråk och löpspår i Grimsta naturreservat. Förutom närhet till både vatten och natur har ni även när till både skolor, förskolor och lekplatser i området. Lägenheten ligger i Råcksta/Vällingby Parkstad där det i dagsläget byggs en hel del. Här kommer det att etableras närservice, butiker, mötesplatser, parker, torg och arbetsplatser.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare | Nyproduktionsansvarig

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134