Maximize-icon

Vasastan / Hagastaden

Torsplan 8

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seVasastan / Hagastaden

75 Kvm |3 Rok |4 763 kr/mån

Om du länge har drömt om en lägenhet – som har utsikt över hela Stockholm – så kan bostadsdrömmen snart bli sann.

Nu saluförs en av Norra tornens mest eftertraktade våningar med dubbla terrasser med en häpnadsväckande utsikt. Ett elegant designboende om 3 rum och 75kvm belägen på perfekt läge mitt i centrala Stockholm. Tillgång och närhet till allt ni kan önska er rakt utanför dörren! Våningen har två terrasser med oslagbar utsikt och ljusflöde över Stockholm. Storleken, det höga våningsplanet, terasserna, sjöutsikten och den solfjäderformade utformningen med utsikt över hela Stockholm gör denna lägenhet helt oslagbar. Här finner vi två sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Påkostat och lyxigt badrum med tillhörande tvättpelare. Stor sällskapsyta i både vardagsrum som kök gör denna perfekt för alla typer av sällskap. Här erbjuds två fantastiska och soliga terrasser som bjuder på gott om utrymme för valfritt balkongmöblemang och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar i gott sällskap.

Vasastans landmärke som ritats av Rotterdambaserade OMA grundat av Rem Koolhaas ligger denna fantastiska våning. Att bo i norra tornen är livskvalitet på en ny nivå, med inbyggda faciliteter och upplevelser utöver det vanliga. Norra Tornens fastighet erbjuder faciliteter som garage, bio, gym, relaxavdelning, festlokal, övernattningslägenhet och bastu finns till bostadsrättsinnehavarnas förfogande.

Ta chansen att bo i en av Stockholms mest omtalade byggnader på attraktiv adress där du har nära till Hagaparken, Vasastans restauranger och fik samt Stockholm citys puls.

Övrigt:
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: ca 1 289 471 kr uträknat enligt Årsredovisning 2021.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134