Maximize-icon

Göran Perssons Väg 31

Ansvarig mäklare: Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se83 Kvm |4 Rok |1tr, hiss |4 476 kr/mån

Vi på Bronze Fastighetsförmedling hälsar er varmt välkomna till detta nyrenoverade boende med en underbar planlösning. God förvaring och ett modernt, tilltalande koncept präglar detta genomtänkta där design och funktion går hand i hand.
Här finner ni allt ni kan önska och lite till. Det här är ett hem med karaktär och en egen identitet.
Eleganta materialval där designen präglas av sober färgsättning och blandning av olika stilrena material. Välplanerade kvadratmeter med en social planlösning mellan kök och vardagsrum.
Det här är en dröm för den som uppskattar ett ljust och fräscht boende.

Med närhet till vatten, vackra promenadstråk, dagis, skola och nära till bra kommunikationer finner vi denna luftiga och välplanerade bostad. Lägenheten ligger i ett lugnt läge med närhet till serviceutbud. Perfekt chans för den som vill flytta in i ett perfekt boende från första dagen. Göran Perssons Väg 31 - helt enkelt ett hem att trivas i!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134