Maximize-icon

Råsunda

Lövgatan 64

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seExtra kontaktperson: Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.seRåsunda

63 Kvm |2 Rok |2tr |2 812 kr/mån

UNDERBAR SEKELSKIFTESDRÖM PÅ BÄSTA LÄGE!

Detta hem präglas av vackra och påkostade materialval, bevarade originaldetaljer och stora sällskapsytor. Lägenheten är nyligen totalrenoverad och i toppskick! Köket är välutrustat med fina vitvaror och stora arbetsytor. Här finns gott om plats för härliga middagar i goda vänners sällskap. Vackert spröjsade fönster i två väderstreck ger ett fint ljusflöde till alla rum. Vidare in i vardagsrummet är även här känslan av rymd slående, rummet är lättmöblerat med en härlig känsla. Lägenheten präglas av vackra detaljer såsom stuckaturer, vägglister och speglade dörrar. Golven är från byggnadsåret och nyligen slipade, i vardagsrummet ligger ett fiskbensparkett och genomgående i de andra rummen finner du ett välbevarat plankgolv. Sovrummet är drömlikt med ett stort fönster mot föreningens lugna gård och pampiga inbyggda garderober från golv till tak. För att inte glömma badrummet som är renoverat i lyxiga och tidlösa materialval och såklart utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I hallen finns rymliga originalgarderober och säkerhetsdörr.

Förutom en fantastiskt lägenhet är den dessutom belägen i en mycket stabil förening. Föreningen anses vara den äldsta i Solna och bildades år 1925. Den består av 39 lägenheter i en välskött och vacker fastighet anno 1910. Belåningsgraden ligger på låga 4194 kr/kvm enligt årsredovisningen för 2019 och i kassan finns över 1 miljon. Föreningen planerar en liten avgiftshöjning på cirka 85kr. Här bor du ett stenkast från det underbara utbudet i både Råsunda och Sundbyberg, kan det bli bättre? Missa inte denna visning, välkommen!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Marianna Maatouk

Marianna ligger alltid steget före och ser till att Bronze fastighetsförmedling kan hålla sin utmärkande kvalité, tillgänglighet och servicegrad. Hennes stora engagemang, sociala kompetens och vilja att hela tiden utvecklas utmärker hennes hårda arbete. Med lång erfarenhet i branschen hjälper hon dig tryggt genom din livs största affär så du får det bästa resultatet. Hon älskar att utmana sig själv och drivs av att överträffa sina kunders förväntningar. Hon värdesätter ett bra och tryggt samarbete och lägger stor vikt vid kommunikation och tydlighet där samtliga skall känna sig trygga genom hela processen.

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134