Maximize-icon

Finnboda Hamn

Äntligen till salu!

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seExtra kontaktperson: Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.seFinnboda Hamn

Äntligen till salu!

61 Kvm |2 Rok |3 263 kr/mån

Välkommen att uppleva denna unika bostad där du bor granne med havet och har fri utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården. Bostaden är byggd på en pir i de gamla hamnkvarteren framför det kultförklarade Docklands och från bostadens två stora terrasser kan du fånga solen hela dagen eller varva ned efter jobbet och njuta av havets vågskvalp. Redan i hallen möts du av ljuset och rymden som den fria utsikten och den generösa takhöjden skapar – här ser du bokstavligen från den ena terrassen till den andra!

Denna moderna och toppfräscha lägenhet har genomgående hög standard och de omsorgsfullt valda och stilrena materialen skapar en harmonisk känsla. Från de stora fönsterpartierna i vardagsrummet och köket kan du blicka ut samtidigt som du lagar mat eller umgås med familj och vänner. Den optimala planeringen gör att det finns gott om plats för både sittgrupp och matgrupp. Den stora och fantastiska terrassen på 20 kvm blir en förlängning av vardagsrummet och suddar ut gränsen mellan inne och ute, här kan du njuta av årstidernas skiftningar året om och du har gott om plats för sittgrupp, loungedel, grill och odlingar. Bostadens andra terrass på 10 kvm nås från sovrummet, här finns också plats för sittgrupp. I det rofyllda sovrummet finns förvaring i form av platsbyggda garderober samt plats för dubbelsäng. Lägenheten erbjuder ett generöst badrum med allting som du behöver – duschhörna, tvättmaskin och torktumlare, golvvärme, eluppvärmd handdukstork samt gott om förvaring. I den rymliga hallen finns, förutom plats för ytterkläder och skor, en klädkammare.

I föreningen finns det gott om cykelrum, en grovtvättstuga samt en gästlägenhet som går att hyra för fest och övernattning.

Här bor du i en naturskön och vacker omgivning med historia samtidigt som du har närhet till både restauranger, barer, matbutiker, skolor samt ett ännu större serviceutbud i Nacka Forum som endast ligger 7 min bort med bil. I närområdet finns även möjlighet till båtplats. Det här är ett område som passar alla skeden i livet – från unga år, till familjeliv och äldre dagar. Detta är en sällsynt chans att förvärva en lägenhet som har allting du behöver med absolut bästa läge och två magiska terrasser med oslagbar utsikt. Här är det bara att flytta in och njuta!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Marianna Maatouk

Marianna ligger alltid steget före och ser till att Bronze fastighetsförmedling kan hålla sin utmärkande kvalité, tillgänglighet och servicegrad. Hennes stora engagemang, sociala kompetens och vilja att hela tiden utvecklas utmärker hennes hårda arbete. Med lång erfarenhet i branschen hjälper hon dig tryggt genom din livs största affär så du får det bästa resultatet. Hon älskar att utmana sig själv och drivs av att överträffa sina kunders förväntningar. Hon värdesätter ett bra och tryggt samarbete och lägger stor vikt vid kommunikation och tydlighet där samtliga skall känna sig trygga genom hela processen.

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134