VÄLKOMMEN PÅ VISNING

12 feb kl 12:00 - 12:30

Maximize-icon

Kungsholmen

Drottningholmsvägen 52

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seKungsholmen

6 395 000 SEK |71.5 Kvm |3 Rok |5tr, hiss |3 173 kr/mån

Underbar hörnlägenhet med stora fönsterpartier mot grönska och stor inglasad balkong i väst. Här bor du med ett insynsskyddat läge och i ett boende i bästa skick. Du finner en öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök samt får ett fantastisk ljusinsläpp från de stora fönstren som har vackra fönsterbänkar i sten. Framför det stilrena köket från HTH möblerar du med matbord för 6-8 middagsgäster och i vardagsrummet finns utrymme för en generös sällskapsdel. I det mysiga sovrummet som ger plats för såväl dubbelsäng och arbetsplats finner du fantastisk förvaring i en garderobsvägg som döljer sig bakom diskreta skjutdörrar. Ifrån sovrum nummer två når du även lägenhetens härliga balkong som blir ett extrarum under sommarhalvåret samt bjuder på sol från cirka 14.00 till solnedgång.I hallen finns mycket bra förvaring och badrummet är utrustat med såväl tvättmaskin och torktumlare för en bekvämare vardag. Genomgående är lägenheten målad i vitt med golv i fin ekparkett.

Lediga garageplatser finns tillgängligt - uppdaterat 2023-01-09

På Drottninggatan 52 flyttar du in i en ytterst välskött förening som äger marken och har en stabil ekonomi. Föreningen har stora intäkter från lokaler och garage samt amorterar årligen på sina lån. I föreningen finns bonusar som exempelvis gästlägenhet, samlingslokal, fina innergårdar samt soprum för källsortering och grovsopor. Föreningen förvaltar även ett stort garage (som du når via hissen) där flertalet platser har laddstolpar och där det idag finns lediga platser. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.

Här bor du med ett perfekt läge med cirka 2 minuters promenad från såväl Fridhemsplans puls samt grönskande Rålambshovsparken samt strandpromenaden invid Riddarfjärden och Norr Mälarstrand. Uppe vid Fridhemsplan finns all tänkbar service och fantastiskt bra kommunikationer med flertalet linjebussar, flygbussen till Bromma och Arlanda samt tunnelbanans blå och gröna linje. Åhléns, apotek, bagerier och shopping. Vill du ta en fika eller äta en god middag finns flertalet restauranger och caféer i din direkta närhet. I motsatt riktning ligger grönskande Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet samt vackra härliga Norr Mälarstrand med promenadstråken som tar dig längs med vattnet och runt Kungsholmen med cirka 1 mils promenad eller löpning. Längs med strandpromenaden ligger många favoriter som Boulebar, Mälarpaviljongen, Trattorian och Orangeriet.

Se alla bilder


Välkommen på visning

12 feb kl 12:00 - 12:30
Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134