Maximize-icon

Vasastan / Hagastaden

Hälsingegatan 51

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seVasastan / Hagastaden

35 Kvm |1.5 Rok |6tr, hiss |2 175 kr/mån

*** JURIDISK PERSON GODKÄNNES ***

Nu finns möjligheten att förvärva denna unika studiolägenhet med New York känsla i Brf Nova Park som präglas av skulpturell betongarkitektur! Ca 4,25 m i takhöjd och fönster.

Äntligen en lägenhet utöver det vanliga till salu! Här är varje 54 kvadratmeter fördelat på två plan (37+17) nyttjad i perfektion. Takhöjden är slående med sina 4,25 m och fönstren sträcker sig från golv till tak. En trappa tar dig till loftet som är rymligt med plats för både säng, walk-in-closet och arbetshörna. Köket som kommer från HTH är stilrent och välutrustat kombinerat med elegant bänkskiva. Samtliga vitvaror är av märket Siemens. Balkongen är som en härlig oas, den är avskild från övriga lägenheter och rymmer många vänner. Lägenheten är toppmodern och utrustad med bl.a. elektroniskt låssystem vilket gör att du helt slipper nycklar. Varje lägenhet har också en egen energimätare vilket gör det möjligt att följa din användning via en app, perfekt för dig som vill tänka miljövänligt. I lägenheten slipper du dessutom element då värmen är luftburen genom metoden Thermodeck.

Som en del av Brf Nova Park är du medlem i en äkta bostadsrättsförening som upplåter 127 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen äger marken och har inga planerade avgiftshöjningar. Delat ägande godkänns med krav på minsta ägarandel om 10%. Juridisk person kan godkänns som medlem.

Området erbjuder en härlig puls och ett brett utbud av trevliga restauranger och butiker. Ett stenkast från Hagastaden med ett generöst utbud av butiker och restauranger och kommunikationer. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Restaurangutbudet är stort och några av favoriterna är Birkastans pizzeria dit människor vallfärdar för den helt otroliga pizzan, eller stanna till vid Mellqvist eller Bröd & salt för en kaffe och en riktigt god macka eller ät Stockholms bästa sushi på Raw på Rörstrandsgatan. Åt andra hållet når du istället den växande Hagastaden och de fantastiska tornen vid Torsplan. Gillar du istället natur når du inom kort promenad fantastiska Hagaparken och Vasaparken.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134