Maximize-icon

Vasastan

Karlbergsvägen 62

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seExtra kontaktperson: Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.seVasastan

70 Kvm |2 Rok |4tr, hiss |1 193 kr/mån

På en av Vasastans mest attraktiva adresser finner vi denna exceptionellt fina och välplanerad 2:a (möjlig 3:a) om 70 kvm i ett högt och attraktivt parkläge i hjärtat av Vasastan. Bostadens elegans kombinerat med högsta tänkbara komfort gör detta till ett boende utöver det vanliga. Härligt ljusinsläpp ifrån stora fönsterpartier skapar en känsla av luft och rymd. Generöst vardagsrum med gott om plats för umgänge. I fil med vardagsrummet finner man det första av två möjliga sovrum. Lägenheten är stilren och luftig med stora sociala sällskapsytor och en generös takhöjd. Den erbjuder gott om platsbyggd förvaring, exklusiva materialval och många fina originaldetaljer. Fullt utrustat kök med matplats, som ligger i anslutning till den stora sällskapsdelen. Det luftiga sovrummet med stort fönster erbjuder många vackra detaljer, platsbyggda garderober och utrymme för arbetshörna. Badrummet är utrustat med golvvärme, väggfast handdukstork och badkar samt förberett för tvättmaskin. Boendet bjuder på många tidstypiska detaljer såsom höga golvsocklar, spröjsade fönster med djupa nischer, vackra snickerier och dörrfoder, innerfönster och generös takhöjd.
Gott om förvaring i hela lägenheten. Det finns två privata parkeringsplatser som tillhör föreningen. Skuldfri förening med mycket god och exemplarisk ekonomi i välbehållen och representativ fastighet från 1923.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Marianna Maatouk

Marianna ligger alltid steget före och ser till att Bronze fastighetsförmedling kan hålla sin utmärkande kvalité, tillgänglighet och servicegrad. Hennes stora engagemang, sociala kompetens och vilja att hela tiden utvecklas utmärker hennes hårda arbete. Med lång erfarenhet i branschen hjälper hon dig tryggt genom din livs största affär så du får det bästa resultatet. Hon älskar att utmana sig själv och drivs av att överträffa sina kunders förväntningar. Hon värdesätter ett bra och tryggt samarbete och lägger stor vikt vid kommunikation och tydlighet där samtliga skall känna sig trygga genom hela processen.

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134