VÄLKOMMEN PÅ VISNING

3 okt kl 18:00 - 18:30

Maximize-icon

Råsunda

Råsundavägen 74

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seRåsunda

4 995 000 SEK |77 Kvm |3 Rok |2tr, hiss |3 939 kr/mån

Nu är lägenheten ni så länge väntat på till salu! Med ett utmärkt läge i Solnas mest attraktiva kvarter finner ni denna välplanerade och exklusivt renoverade 3:a. Denna lägenhet har allt ni drömt om; hallen välkomnar er in till detta påkostade boende, insvept i ljusa väggar och klinker på golvet, med gott om förvaring. Vidare finner ni ett badrum i absoluta toppklass med tillhörande tvättmaskin och golvvärme. Den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum erbjuder en social yta där middagsgästerna kan sitta i vardagsrummet medan ni briljerar med era matlagningskunskaper i köket. Lägenheten erbjuder även två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter planerade i varsin enda av vardagsrummet. Lägenheten är totalrenoverad år 2021 och då har man verkligen tänkt på allt. Planlösningen är noga planerad för att vara så komfortabel och social som möjligt, materialvalen är påkostade och detaljerna sitter där de ska. Tack vare den generösa takhöjden och fönsterpartier i två väderstreck upplevs denna lägenhet som otroligt ljus med en enorm rymd.

Här bor ni med ett attraktivt läge i Råsunda, Solnas mest omtrycka kvarter med närhet till buss, t-bana, tvärbana, pendeltåg och livsmedelsaffärer. Längs Råsundavägen finns även era trevliga småbutiker, restauranger, caféer och SF- biograf i Gamla Filmstaden. För att inte glömma Mall of Scandinavia, Skandinaviens största köpcentrum som nås på bara några minuters promenad och erbjuder det mesta av allt. Gillar du att röra på dig finns möjligheten till naturnära promenader runt Råstasjön och Lötsjön som även dem ligger på några få minuters promenadavstånd. Välkomna på visning!

Se alla bilder


Välkommen på visning

3 okt kl 18:00 - 18:30
Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134