Maximize-icon

Råsunda

Råsundavägen 66

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seExtra kontaktperson: Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.seRåsunda

75 Kvm |3 Rok |5tr, hiss |3 939 kr/mån

Nu är lägenheten ni så länge väntat på till salu! Med ett utmärkt läge i Solnas mest attraktiva kvarter finner ni denna välplanerade och renoverade 3:a. Denna lägenhet har allt ni drömt om; hallen välkomnar er in till detta påkostade boende, insvept i ljusa väggar med gott om förvaring. Köket är välutrustat med fina vitvaror och stora arbetsytor. Här finns gott om plats för härliga middagar i goda vänners sällskap. Dubbla väderstreck ger ett fint ljusflöde till alla rum. Vidare in i vardagsrummet är även här känslan av rymd slående, rummet är lättmöblerat med en härlig känsla. Lägenheten erbjuder även två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter planerade i varsin enda av vardagsrummet. Lägenheten är renoverades år 2022 och då har man verkligen tänkt på allt. Planlösningen är noga planerad för att vara så komfortabel och social som möjligt, materialvalen är påkostade och detaljerna sitter där de ska.

Här bor ni med ett attraktivt läge i Råsunda, Solnas mest omtrycka kvarter med närhet till buss, t-bana, tvärbana, pendeltåg och livsmedelsaffärer. Längs Råsundavägen finns även era trevliga småbutiker, restauranger, caféer och SF- biograf i Gamla Filmstaden. För att inte glömma Mall of Scandinavia, Skandinaviens största köpcentrum som nås på bara några minuters promenad och erbjuder det mesta av allt. Gillar du att röra på dig finns möjligheten till naturnära promenader runt Råstasjön och Lötsjön som även dem ligger på några få minuters promenadavstånd. Välkomna på visning!

I botten på huset (inom samma förening) ligger trevliga Café Kärven, och det finns ytterligare fik och restauranger utspridda utefter Råsundavägen med omnejd. Bra förening med låg belåningsgrad och där flertalet renoveringar redan skett.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Marianna Maatouk

Marianna ligger alltid steget före och ser till att Bronze fastighetsförmedling kan hålla sin utmärkande kvalité, tillgänglighet och servicegrad. Hennes stora engagemang, sociala kompetens och vilja att hela tiden utvecklas utmärker hennes hårda arbete. Med lång erfarenhet i branschen hjälper hon dig tryggt genom din livs största affär så du får det bästa resultatet. Hon älskar att utmana sig själv och drivs av att överträffa sina kunders förväntningar. Hon värdesätter ett bra och tryggt samarbete och lägger stor vikt vid kommunikation och tydlighet där samtliga skall känna sig trygga genom hela processen.

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134