Maximize-icon

Järvastaden

Igelbacken 20

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seExtra kontaktperson: Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.seJärvastaden

144 Kvm |6 Rok

I ett av Järvastadens bästa lägen, med tomt intill Igelbäckens naturreservat, väntar denna tilltalande villa om 144 kvm med en tomt om 285 kvm med tillhörande kamin och bastu

Härlig villa om 6 rum i bästa läge i Järvastaden!

Med sin genomtänkta planlösning känns detta hus större än sina 144 kvm, särskilt som det har hela 6 rum och samtidigt en stor, öppen entrévåning med stort vardagsrum. Från sällskapsdelen har du fantastisk utblick över baksidan och skogen genom glaspartier ner till golvet, en sagolik miljö för avkoppling med familjen och mysiga middagar med vännerna.

Altanen blir på sommaren en naturlig utökning av vardagsrummet, för grillkvällar, utemiddagar och frukoststunder i solen. Från trädgården kan du promenera eller springa rakt ut i Igelbäckens naturreservat.

Allrum på övervåningen ger ett välkommet extra vardagsrum, och ändå är det gott om plats kvar till 4 rymliga sovrum. Även köket är stort och praktiskt med mängder av skåp i en elegant Vedum-inredning samt bardisk och modern utrustning från Siemens och Husqvarna. Bostaden har genomgående ljust ekparkettgolv och vita väggar i rummen ger bostaden ljus och rymd. Huset målades om 2022.

Utöver läget ligger huset på en lugn, fridfull återvändsgata utan genomfartstrafik. På andra sidan tomtgränsen har du Igelbäckens härliga naturreservat för utflykter, motion och upptäcktsfärder i skog och mark. Reservatet ansluter även till Ursviks motionsområde med spår för både löpning och skidåkning med mera.

Vänder du blicken åt andra hållet har du småstadskänslan och servicen i barnvänliga Järvastaden för dina fötter, med gångavstånd till förskolor och skolor, mataffär och annan service som gym, restauranger, café med mera. Större shoppingcentrum som Kista och Mall of Scandinavia når du snabbt med bil, buss eller cykel.

Kommunikationerna är välplanerade, med bussar genom området som bland annat går till Hallonbergen, Bergshamra, Mörby centrum samt Solna C, där du kan byta till t-bana. Till Hallonbergens t-bana tar det dock bara någon kvart att promenera.

Välkommen till en av Järvastadens mest attraktiva hem med underbara sällskapsytor och naturen inpå knuten.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Marianna Maatouk

Marianna ligger alltid steget före och ser till att Bronze fastighetsförmedling kan hålla sin utmärkande kvalité, tillgänglighet och servicegrad. Hennes stora engagemang, sociala kompetens och vilja att hela tiden utvecklas utmärker hennes hårda arbete. Med lång erfarenhet i branschen hjälper hon dig tryggt genom din livs största affär så du får det bästa resultatet. Hon älskar att utmana sig själv och drivs av att överträffa sina kunders förväntningar. Hon värdesätter ett bra och tryggt samarbete och lägger stor vikt vid kommunikation och tydlighet där samtliga skall känna sig trygga genom hela processen.

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134