Maximize-icon

Vasastan

Norrbackagatan 25B

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seExtra kontaktperson: Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.seVasastan

63 Kvm |3 Rok |3tr, hiss |3 168 kr/mån

Högt upp på en av Vasastans mest eftertraktade adresser, bjuds en högkvalitativ våning totalt om 63 kvm i dubbla väderstreck. Här möts det bästa av två världar för den med stora krav på ett riktigt bekvämt boende med goda förvaringsutrymmen. Interiört bjuds en uppsjö attraktiva attribut såsom halvöppen planlösning, och ett fantastiskt ljusflöde. Stora fina sällskapsytor och härligt ljusflöde tack vare det höga läget. Luftigt och fullt utrustat kök. I det här fallet är klichén "ett hem som måste upplevas på plats" berättigat och mer sant än någonsin då den kommer helt till sin rätt först vid ett besök på plats. Stor förening med många renoveringar utförda och en låg belåningsgrad. De har även goda intäkter från uthyrda lokaler samt garage. Representativ fastighet med trevligt centralt boende med närhet till det mesta staden kan erbjuda. Innergården är lummig med grillar, sittgrupper och ytor som uppmanar till lek. I området finns gott om restauranger, caféer, kommunikationer och butiker.

Här bor ni på ett mycket eftertraktat läge på Vasastan. I kvarteret finns allt man kan önska sig i form av trevliga kaféer, bra restauranger till både vardag och helg samt gott om matbutiker och vardagsservice. Kort promenad till både St eriksplan och odenplan. Närhet till grönska och vatten har du både Vasaparken, Hagaparken, Brunnsviken samt Karlbergs slottspark och badplats. Direkt utanför porten nås Solvändan med sitt fina och lummiga parkområde. Bra kommunikationer från både S:t Eriksplan och Odenplan med tunnelbana, buss, pendeltåg och flygbuss till Arlanda samt ett stort utbud av shopping och restauranger.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Marianna Maatouk

Marianna ligger alltid steget före och ser till att Bronze fastighetsförmedling kan hålla sin utmärkande kvalité, tillgänglighet och servicegrad. Hennes stora engagemang, sociala kompetens och vilja att hela tiden utvecklas utmärker hennes hårda arbete. Med lång erfarenhet i branschen hjälper hon dig tryggt genom din livs största affär så du får det bästa resultatet. Hon älskar att utmana sig själv och drivs av att överträffa sina kunders förväntningar. Hon värdesätter ett bra och tryggt samarbete och lägger stor vikt vid kommunikation och tydlighet där samtliga skall känna sig trygga genom hela processen.

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134