Maximize-icon

Sibirien

Frejgatan 18

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seSibirien

43 Kvm |2 Rok |1tr, hiss |1 997 kr/mån

Varmt välkomna till Frejgatan 18 och denna välplanerade och ljusa 2a med låg avgift belägen i attraktiva Sibirien. Svårslaget läge i välbehållen fastighet i stabil förening med låga avgifter. Lägenheten har stora fönster mot gata som ger ett mycket härligt ljusinsläpp. Här får ni ett rymligt vardagsrum utformat för den stora sällskapen med plats för soffa, matbord och övrig möblering. Helkaklat badrum utrustad med dusch, tvättmaskin/torktumlare, spotlights och golvvärme med goda förvaringsmöjligheter. Ljust kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, en perfekt plats för sociala tillställningar. Separat sovrum med plats för 140-160 säng samt övrig förvaring. Här bor man perfekt som par eller på egen hand.

Bostaden är belägen med ett mycket attraktivt läge i eftertraktade Sibirien. En stadsdel med mycket att erbjuda. Inom behagligt promenadavstånd finner man Odenplan, KTH och Stureplan och dess breda utbud av butiker och restauranger. Ett stort utbud av prisbelönta restauranger, kvarterskrogar, caféer, butiker och livsmedelsaffärer. Här finns flera trevliga ströv- och grönområden såsom Hagaparken inom nära räckhåll. Lummiga- och trivsamma Vanadislunden som bland annat har flertalet lekplatser och Vanadisbadet. Anrika och vackra friluftsområdet Lill-Jansskogen återfinns inom bekvämt promenadavstånd. Ett par kvarter bort växer nu också den urbana stadsdelen Hagastaden fram där tusentals bostäder och arbetsplatser kommer att smälta samman till en modern, tät stadsdel, med en tydlig storstadskaraktär fylld av liv och rörelse.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134