Maximize-icon

Västra Skogen

Krysshammarvägen 6

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seVästra Skogen

63 Kvm |2 Rok |2tr, hiss |2 970 kr/mån

Välkommen till ditt framtida drömboende med härlig balkong! Här bor du i en välplanerad bostad med fönster i två väderstreck och där den stora inglasade balkongen ger plats för sällskapliga middagar med utsikt över grönska. Tilltaget vardagsrum med stort glasparti, bra med plats för mysig sällskapsdel samt matplats. Master bedroom ger gott om plats för såväl dubbelsäng som extra förvaring för den som önskar. Rymligt kök med mycket praktisk förvaring och riktigt bra arbetsytor med köksö samt möjlighet till matplats. Bostadens planlösning inkluderar en klädkammare (kan användas som arbetsrum), ett stilrent badrum och toalett med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har en suverän planlösning där de generösa fönsterpartierna och den stora balkongen ger ett fantastiskt ljusflöde.

Välkommen till Västra skogen - en förstad till Stockholm. Här bor du i en naturnära omgivning med många och långa promenadstråk längs både vatten och på öppna fält. I området har du på bekvämt gångavstånd flera anläggningar för rekreation, motion och bad med populära Huvudstabadet intill anrika Huvudsta gård och Huvudsta Ridskola. Längs med Ulvsundasjön, med sina badbryggor, finns många fina grönområden bevarade och för den som vill gå en längre promenad kan du gå längs Karlbergskanalen, förbi Pampas Marina och Karlbergs slott, hela vägen in till Stockholms stadshus. Det stora Huvudstafältet är ett populärt grönområde för hundägare och barnfamiljer. På fältet finns stora gräsplaner för bollspel och picknick, lekpark samt en liten skridskobana vintertid. Fortsätter du mot Solna Centrum når du Skytteholmsfältet med sina stora öppna ytor, grönområden och Skytteholms IP. För dig som vill åka kommunalt finns både två tunnelbanestationer (Huvudsta C och Västra Skogen) och bussar (113 och 196). Tunnelbanan tar dig till Stockholm City på ca 10 minuter och Sundbyberg (med pendeltågsstation) på ca 5 minuter. Du bor med cykelavstånd till såväl Solna C och Sundbyberg C samt hela vägen in till Stockholm. Huvudsta Centrum är mittpunkten, med flertalet affärer, tunnelbanestation, restauranger och caféer.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134