Maximize-icon

Vasastan

Vasastan

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seVasastan

104 Kvm |4 Rok |5tr, hiss |4 329 kr/mån

Högst upp på en av Vasastans mest eftertraktade adresser, bjuds en högkvalitativ vindsvåning om totalt 104 kvm med dubbla terrasser. Här möts det bästa av två världar för den med stora krav på ett riktigt bekvämt boende. Interiört bjuds en uppsjö attraktiva vindsattribut såsom snedtak med takbjälkar och stödben, flertalet takfönster och en luftig takhöjd om 3.7 meter som ger våningen rymd och ett fantastiskt ljusflöde. Stora fina sällskapsytor och härligt ljusflöde tack vare det höga läget. Våningen disponerar tre sovrum och dubbla badrum. Luftigt och fullt utrustat kök med rejäl matplats för stora sällskap i öppen planlösning med tillhörande köksö. I det här fallet är klichén "ett hem som måste upplevas på plats" berättigat och mer sant än någonsin då den kommer helt till sin rätt först vid ett besök på plats. Mycket välskött och skuldfri förening med många renoveringar utförda. Representativ fastighet med trevligt centralt boende med närhet till det mesta staden kan erbjuda. Här finns gott om restauranger, caféer, kommunikationer och butiker.

Här bor ni på ett mycket eftertraktat läge på Vasastan. I kvarteret finns allt man kan önska sig i form av trevliga kaféer, bra restauranger till både vardag och helg samt gott om matbutiker och vardagsservice. Kort promenad till både St eriksplan och odenplan. Närhet till grönska och vatten har du både Vasaparken, Hagaparken, Brunnsviken samt Karlbergs slottspark och badplats. Direkt utanför porten nås Vasaparken med sitt fina och lummiga parkområde. Bra kommunikationer från både S:t Eriksplan och Odenplan med tunnelbana, buss, pendeltåg och flygbuss till Arlanda samt ett stort utbud av shopping och restauranger.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134