Maximize-icon

Vasastan / Hagastaden

Nina einhorns gata 4

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seVasastan / Hagastaden

66 Kvm |3 Rok |7tr, hiss |3 824 kr/mån

Varmt välkomna till denna nyproducerade 3:a i hörnläge, högt upp i huset med en mysig balkong. Lägenheten är på våning 7 i sydvästläge och har ett otroligt fint ljusinsläpp genom lägenhetens många fönsterpartier. Här bor du på en av Hagastadens bästa adresser.

Väl inne i lägenheten möts du av en ljus och inbjudande känsla där all modern utrustning finns för att underlätta din vardag. Välplanerad och genomtänkt arkitektur med två rymliga sovrum, en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett stort badrum, samt goda förvaringsmöjligheter.

Lägenheten har allt du kan önska dig. Stilrent kök med plats för större middagsbjudningar och en öppen planlösning mot vardagsrummet. Lättmöblerat vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till balkongen, i underbart västläge, som under sommarhalvåret blir en trevlig yta att antingen umgås- eller varva ner på. Det stora sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng, byråer och annan inredning. Det mindre sovrummet kan lätt nyttjas som t.ex. barnrum, arbetsrum eller gästrum. Båda sovrummen har inbyggda garderober med praktiska skjutdörrar. Även i hallen finns det bra förvaringsmöjligheter i nyinsatta garderober med speglar i fullhöjd. Badrummet är helkaklat med både tvättmaskin och torktumlare.

Till lägenheten hör ett källarförråd. Stabil och välskött förening med barnvagnsrum och cykelrum. Garage med el-laddstolpar finns i fastigheten och nås via hissen.


Lägenheten är belägen på en lugn gata med all typ av service runt hörnet såsom flera förskolor, skolor, livsmedelsaffärer, gym och vårdcentral. Det finns mysiga cafeér, populära restauranger och exklusiva takbarer på bara några minuters gångavstånd. Som en kontrast till gatulivet finns i andra änden av kvarteret Norra Stationsparken. Den nya, halvkilometer långa parken kommer erbjuda grönska, promenadstråk, bersåer och vattenspeglar alldeles inpå knuten. Den blir också en grön passage hela vägen till Vasastadsbornas klassiska gröna lugna Hagaparken. Dessutom går det snabbt och lätt att ta sig från Hagastaden till Karlberg, där det finns både slottspark och strandpromenad.

I området finns det mycket goda kommunikationer. Flertalet busslinjer från Torsplan, pendeltåg från Vanadisplan samt tunnelbanans gröna linje från St Eriksplan och Odenplan. I tillägg kommer gula tunnelbanelinjen byggas där närmsta uppgång finns vid Torsplan. För den bilburne så är det en snabb access till både E4 norr och söder. Flera bilpooler finns precis runt hörnet.

Välkommen på visning!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134