Maximize-icon

Sibirien

Ynglingagatan 19

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seSibirien

100 Kvm |3 Rok |5tr |4 563 kr/mån

På en lugn gata, alldeles intill grönska och invid Sankt Eriksparken reser sig den tidstypiska fastigheten från förra sekelskiftet. Bilarna är få trots att du är mitt i citypulsen. Allra högst upp i huset döljer sig en arkitektritad vindsvåning med sällsynta inslag. Här fångas såväl det moderna som det charmigt karaktäristiska i skön harmoni.

Ursprunget från 1905 gör sig påmint genom en mängd charmiga attribut såsom exponerade vinklar, vrår, putsade stenväggar och öppen spis. Liksom rymden, spelar ljuset en viktig roll i bostaden och får fritt flöde genom ett flertal fönster. Utifrån inredningsarkitekten idéer och skisser utfördes en fullständig renovering från golv till tak med start 2021. Ytor optimerades och uttrycket blev en fin kombination av modernt och sekelskifte.

Komplett kök med kökssö och maskinell utrustning bestående av induktionshäll från Smeg, inbyggd kaffemaskin, varmluftsugn samt integrerad diskmaskin och stor kyl och frys. Inbyggnadssblandare från Dornbracht samt bänkskiva i italiensk Fior di Pesco.

Direkt innanför entrén nås en social avdelning med kök, matsal och vardagsrum som är förenat i en öppen enhet. Det är också här, via stora dörrar av glas som balkongen nås och ger en naturlig förlängning till sällskapsytorna och kontakt med utemiljön. En skyddad oas i sydväst med många soltimmar att njuta av under årets varma månader. Det är lätt att glömma att du bara befinner dig några hundra meter från stadens rika utbud. En svävande trappa i sällskapsrummet tar dig vidare upp till bostaden privata del. Något avskilt från de sociala ytorna ligger de två sovrummen i vardera gaveln med en klädkammare tillhörande master bedroom. Här finns det även utrymme för arbetsplats.

Ett stort sovrum med fönster mot innergården. Platsbyggd säng med både den övre och nedre våningssängen är utrustad med läslampor, trappan har smart förvaring och inbyggda utrymmen för TV- och telefonladdstationer.

Rymligt badrum inrett med regndusch, wc, spegelskåp med belysning, dubbla handfat(Villeroy & Bosch) med kommod och handdukstork. Här finns även ett stilrent badkar. På andra våningsplanet återfinns en gäst-wc med tillhörande tvättmaskin/torkmaskin i kombination. Mörkt klinkergolv med matchade kakelplattor och golvvärme samt spotlights med dimmer i tak.

Bostaden är försedd med smart-belysning via plejd och styrs såväl via mobil som ipad. Samtliga rum är försedda med uttag för sonos.

På denna adress kombineras det bästa från två världar; ett renoverat modernt boende med unik charm från förr.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134