Maximize-icon

Hagastaden

Norra Stationsgatan 64B

Ansvarig mäklare: Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.seHagastaden

72.5 Kvm |3 Rok |8tr, hiss |4 428 kr/mån

** Lägenheten säljs på ritning med flexibelt tillträde mellan November 2023 och Februari 2024 **

Möjlig mini fyra!

Varmt välkomna till denna optimalt planerade trea i populära Hagastaden.
Förutom två magiska balkonger, i två olika väderstreck med sol, erbjuds här ett stilrent boende med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två rymliga sovrum, ett arbetsrum som även går att disponera som barnrum,genomgående exklusiva materialval från Marbodal och en genomtänkt design i sober färgsättning med jordnära toner, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gott om förvaringsmöjligheter i form av klädkammare. Här finns utrymme för fantasin att flöda och familjen att växa.

Till skillnad från övriga fastigheter i Hagastaden har boendet ingen insyn. Detta då boendet på ena sidan angränsar till populära hälsingeparken och på andra sidan norra stationsgatan som sakta men säkert förvandlas till en attraktiv, grön cityboulevard med mysiga uteserveringar, caféer, butiker och restauranger. Därtill är detta en av få fastigheter som inte har en förskola i bottenplan. Vidare finns garage i huset samt Stockholm Stads parkering under Hagastaden.

I området finns ett riktigt utbud av mataffärer, vårdcentral, Systembolag, frisör, skolor, förskolor, gym (Sats & Friskis m.fl.), restauranger mm. I Hagastaden har man även närhet till härliga Hagaparken och Brunnsviken. Kommunikationerna i området är otroligt bra med närhet till pendeltågstationen Odenplan vid Vanadisvägen, flygbussar och tunnelbana en kort promenad bort.

Övrigt:
- Till lägenheten ingår separat förråd.

Bostäder likt denna finns sällan på marknaden, för mer info kontakta ansvarig mäklare.

Räntegaranti:
Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter. I praktiken garanterar Nordr att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Nordr kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, alltså 0,75 procent.
För den som äger denna bostad om 72,5 kvadrat blir den nya månadsavgiften utan räntegarantin 5 212 kronor, där föreningens lån har en kalkylränta på 4 procent. Med Nordrs räntegaranti blir månadsavgiften under denna period i stället 4 428 kronor. Nordr står därmed för mellanskillnaden på 784 kronor.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Marianna Maatouk

Marianna ligger alltid steget före och ser till att Bronze fastighetsförmedling kan hålla sin utmärkande kvalité, tillgänglighet och servicegrad. Hennes stora engagemang, sociala kompetens och vilja att hela tiden utvecklas utmärker hennes hårda arbete. Med lång erfarenhet i branschen hjälper hon dig tryggt genom din livs största affär så du får det bästa resultatet. Hon älskar att utmana sig själv och drivs av att överträffa sina kunders förväntningar. Hon värdesätter ett bra och tryggt samarbete och lägger stor vikt vid kommunikation och tydlighet där samtliga skall känna sig trygga genom hela processen.

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134