ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Järva skjutbaneväg 56
Välkommen till ett hjärtligt och hemtrevligt boende med bästa läge högt upp i populära Järvastaden! Välplanerad trerummare som har allt för både den lilla som stora familjen. Lugnt och familjevänligt område med både naturen och kommunikationer på bekvämt avstånd. Bara en bit ifrån finner ni även Skandinaviens största shopping centrum. Vänligen kontakta Joe Maatouk - 0708 104 822 alt. Joe.maatouk@edwardpartners.se
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3449 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
VÅNING
4
BOAREA
80 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme, VA, TV/Bredband & ip-telefon
BYGGNADSÅR
2012
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Välkommen till en välplanerad lägenhet med ett perfekt läge i populära Järvastaden! Här bor du i ett bra läge med en stor balkong med gott om plats för umgänget. Den genomtänkta planlösningen ger dig ett mycket praktiskt och behagligt boende med ett rymligt badrum, två bra sovrum, samt ett stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrummet vilket gör att du har gott om plats för det större sällskapet.
Nära till busshållplats med buss 540 och 505 som anknyter till både pendeltåg och T-bana. Fina strövområden och motionsspår finns på gångavstånd.

Högt upp med fritt läge
- Nytt och fräscht
- Gym och närservice (kemtvätt, frisör) inom gångavstånd
-Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Attraktivt område
- Goda kommunikationer till stan. Direkttåg till Uppsala/Arlanda. Pendeltåget som tar 9 min in till Stan samt bra bussförbindelser.
- Knappt 10 minuter med bil till Kista samt till Stockholms universitet
- Närhet till mataffärer
- Populärt och lummigt område med fina löparspår
- Sveriges lägsta kommunalskatt
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM