ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Dammtorps Allé 19
Nu finns tillfälle att förvärva en nyproducerad 4:a i med fönster i två väderstreck i ett av Sveriges mest expansiva områden. Ljus hörnlägenhet med öppna ytor, flera stora sovrum, två badrum med komfortvärme och en rogivande balkong. Järvastaden är lugnt och familjevänligt med både naturen och kommunikationer på bekvämt avstånd. På den fina innergården finns en lekplats och cirka 150 meter bort ligger gymmet "Puls & träning". City banan är igång sedan 10 juli. Helt enkelt ett hem att trivas i! Kontakta ansvarig mäklare Joe Maatouk för mer information på 070-810 48 22 alt. joe.maatouk@edwardpartners.se
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4409 kr/mån
ANTAL RUM
4 st
VÅNING
1
BOAREA
84 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. värme & VA (exkl. varmvatten)
BYGGNADSÅR
2014-2015
UTGÅNGSPRIS
4 150 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Nu finns tillfälle att förvärva en nyproducerad 4:a med fönster i två väderstreck i ett av Sveriges mest expansiva områden. Ljus hörnlägenhet med öppna ytor, flera stora sovrum, två badrum med komfortvärme och en rogivande balkong. Järvastaden är lugnt och familjevänligt med både naturen och kommunikationer på bekvämt avstånd. På den fina innergården finns en lekplats och cirka 150 meter bort ligger gymmet "Puls & träning". City banan är igång sedan 10 juli. Helt enkelt ett hem att trivas i!

Hall
Välkomnande hall med goda avhängningsytor och plats för ytterligare förvaring i garderoberna med vita dörrar. Lägenheten har genomgående parkett och vitmålade väggar.

Vardagsrum
Spatiöst vardagsrum med vitmålade väggar och vackert golv. De stora fönsterpartierna ger rikligt med ljus och här finns gott om plats för soffgrupp, tv-möblering och övrig möblering. Öppen planlösning mot kök, vilket ger gott om plats för nära och kära att umgås.

Kök
Stilrent och modernt kök med vita luckor, rostfria handtag och vita kakelplattor ovanför bänkskivan. Köket är I-format med praktiska över -och underskåp. Den gedigna bänkskivan skapar goda arbetsytor. Köket är utrustat med fristående kyl, frys och fläktkåpa samt integrerad häll, ugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Ett kök för den kräsne!

Sovrum 1
Rymligt sovrum med vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och väggar i vitt. Här finns plats för dubbelsäng och övrig möblering.

Sovrum 2
Harmoniskt sovrum med plats för säng och ytterligare möblering.

Sovrum 3
Ett ljust sovrum med plats för säng och ytterligare möblering.

Badrum 1
Stilrent badrum med vitt kakel på väggarna och mörk klinker på golven. Här finns alla bekvämligheter som önskas så som wc, dusch bakom vikbara dörrar, kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, tvättbänkskiva i vitt, torktumlare samt tvättmaskin. Ljuvlig komfortvärme på golvet.

Badrum 2
Helkaklat badrum med vita kakelplattor på väggarna och mörk klinker på golvet. Badrummet består av wc, dusch med vikbara dörrar, kommod och spegel. Komfortvärme.


Balkong
Från kök och vardagsrum når du balkongen. Plats för möblemang och blomsterplantering. Trätrall på golvet och vita räcken.


Övrigt
-Till lägenheten tillhör ett källarförråd
-Persienner i alla fönster.
-Komfortvärme i båda badrummen där föreningen står för elkostnaden.
-Energideklaration är ännu ej utförd.
-Varmvatten tillkommer som en obligatorisk avgift enligt schablon
-Det tillkommer en obligatorisk avgift på 87kr för bredband, telefoni & TV (ComHems grundutbud)

Omgivning
Järvastaden tillhör den del av Solna som är mest expansiv, området präglas av trivsam blandning mellan bostadsrätter, radhus och villor. Området har en egen Ica butik belägen ca 150m från bostaden. I samband med färdigställande av bebyggelsen tillkommer det flera kommersiella lokaler planlagda för mindre butiker, caféer, frisör, restauranger och gym. Närområdet trafikeras av buss 157, 504 samt 540 som tar dig till bland annat Ulriksdals pendeltågsstation, Hallonbergens tunnelbana, Solna centrum och Sundbybergs centrum. Det finns något för alla åldrar i området så som eldstäder där man är välkommen att grilla under sommartid. Vill man ut och uppleva naturen och dess grönska genom en promenad eller springtur så ligger Ursviks populära motionsanläggning i närområdet samt Igelbäcksreservatet. Man kan även med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. För de yngre erbjuder området knattespår. Föreningen ligger enbart ett stenkast ifrån nordens mest intressanta köpcentrum nämligen Mall of Scandinavia. Järvastaden beräknas vara färdigbyggt år 2025, så håll utkik för mer expansion väntar. City banan står färdig sedan 10 juli.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM