ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Östervägen 9B
Mitt i Solna i den populära bostadsrättsföreningen Brf Poppeln 12 finner ni denna svårslagna lägenhet på översta våningsplanet. Belägen i en vacker fastighet från 1938-tal med ett fantastiskt vindsplan och en optimerad planlösning. Gammaldags charm med, tegelsättning, vackert golv och tidstypiska detaljer kombinerat med moderna lösningar i kök och badrum. Några minuters promenad till Råstasjön och Lötsjön med fina promenad/motionsvägar. Vänligen kontakta Joe Maatouk för mer information, 0708-104 822 alt. Joe.maatouk@bronzefast.se
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
5027 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
5
BOAREA
67 kvm + 11 kvm biarea
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl värme, VA samt kabel-tv.
BYGGNADSÅR
1938
UTGÅNGSPRIS
4 095 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Joe Maatouk
BESKRIVNING
Söndag efter söndag, visning efter visning. Att hitta sin drömbostad kan vara ett hårt och nästan lite tjatigt och slitsamt arbete. Trösten är att vissa lägenheter är väl värda att vänta på- och just denna etagelägenhet på Östervägen 9B är en sådan. En oerhört fin bostad med oslagbart läge som sannerligen skiljer sig från mängden. En bostad för den kräsne som vill ha någonting utöver det vanliga. Helt enkelt en bostad att trivas och bli kär i.

Tycker du om högt läge och något utöver det vanliga? Bostaden har ett mycket bra läge och ligger i en fastighet där lägenheterna sällan kommer ut på marknaden. Lägenheten är ljust färgsatt där det naturliga ljuset är tillvarataget på maximalt sätt.

Hall
Välkomnande hall med avhängningsyta till höger och vy över den öppna planlösningen.

Vardagsrum
Spatiöst vardagsrum med högt i tak, ljusa väggar och vacker tegelsättning. Härligt ljus från de stora fönsterpartierna och spotlights i taket. Här finns plats för stor soffgrupp och övrig möblering.

Kök
I anslutning till vardagsrummet finner ni det stilrena köket som är vinkelformat, vilket ger goda arbetsytor. Praktiska över-och underskåp med luckor i grå ton, och mörkt kakel ovanför en gedigen bänkskiva. I köket finns ett platsbyggt matbord som rymmer större sällskap. Här finns även goda förvaringsmöjligheter i förrådet.

Sovrum
Sovrummet på entréplan har gott om plats för stor dubbelsäng, nattduksbord och goda förvaringsmöjligheter i garderoberna

Loft
På det härliga loftet med spotlights i det charmiga snedtaket finns plats för säng för extra sovplats.

Badrum
Ljusa toner i badrum med kakel på väggar och trevlig sjösten på golv. Badrummet är utrustat med dusch, wc, tvättställ och tvättbänkskiva ovanför tvättmaskinen och golvvärme.

Terrass
Terrass på ca 10 kvm i bästa solläge med härlig utsikt och plats för loungemöblering.

Övrigt
Boarea 67 kvm samt biarea på 11 kvm.
Till lägenheten tillhör ett förråd för nyttjanderätt.

Område
Råsunda är en av Stockholms vackraste stadsdelar med långa ljusa esplanader och en härlig blandning av jugend, nationalromantik och trettiotalsfunkis. De fotbollsintresserade har nära till Friends Arena, Sveriges nationalarena. Och de shoppingsugna har nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia bara några minuter bort. Det är aldrig långt till ett grönområde då det finns små undangömda oaser bland husen i Råsunda och Råstasjön ligger ett stenkast bort. Bland sevärdheterna finns Gamla filmstaden som byggdes under svensk stumfilms storhetstid, här filmade man ända till 1969. Filmstaden har ombildats till en modern stadsdel där bostäder blandas med arbetsplatser, gammalt med nytt.

Kommunikation
På Råsundavägen finns bussar och Solna centrum och Näckrosens tunnelbana som tar dig in till stan på endast 9 min. Ca 5 minuters promenad till Solna centrum där stor bussterminal finns, Solna centrums tunnelbana och även tvärbanan. Både Sundbyberg och Solnas pendeltågsstation på promenadavstånd.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Poppeln 12 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1984 och äger fastighetens mark. Samtliga 52 lägenheter idag är bostadsrätter. Föreningen har en informativ hemsida: http://www.brfpoppeln.se. Email: info@brfpoppeln.se


2018 Fasad- och balkongrenoveringar
2016 Hissrenovering
2013 Nytt torkskåp installerat
2012 Byte av radiatorventiler
2011 Renovering av tak
2008 Renovering av tvättstuga
2007 Säkerhetsdörrar installerade
2006 Byte av uppvärmningssystem (värmepanna)
2000 Stambyte i badrum och kök

Kabel TV
Föreningen är ansluten till kabel-TV och bredband via Comhem
Kabel-Tv grundutbud ingår i avgiften.

Bilplats
Det finns 18 parkeringsplatser i anslutning till fastigheten och de kan hyras för en kostnad på ca 300 kr/månad. Det finns 9 garageplatser i anslutning till fastigheten och de kan hyras för en kostnad på ca 650 kr/månad. För närvarande finns lediga parkeringsplatser men det är kö till garageplatserna. I övrigt råder det boendeparkering via Solna kommun.

Gemensamma utrymmen
Det finns gemensam tvättstuga samt cykelrum.

Överlåtelseavgift
1 138 kr betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
455 kr

Övrigt
- Delat ägande godkännes
- Juridisk person godkännes ej

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
Reg. Fastighetsmäklare
Nils Östling
Koordinator
Farboud Nejad


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM