ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Fridensborgsvägen 161 2tr
Välkommen till en av Stockholms mest expansiva samhälle nämligen Järvastaden. Här vill jag inte enbart erbjuda dig den perfekta platsen för familjen utan även en 5:a med svårslaget ljusinsläpp från två olika väderstreck med flertalet fönster. Bostaden har rymliga sällskapsytor, exklusiva tillval, stora fönster i två väderstreck och ett rymligt vardagsrum. Bostaden är belägen i populära Brf Pyrolan med närhet till kommunikationer, Mall of Scandinavia och naturområden. Preliminärt tillträdesdatum är 28:e Mars 2017. Kontakta Joe Maatouk för mer information - 0708-104 822 alternativt Joe.maatouk@edwardpartners.se
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
5712 kr/mån
ANTAL RUM
5 st
VÅNING
2
BOAREA
112 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl värme, VA och tripple play
BYGGNADSÅR
2016
UTGÅNGSPRIS
5 995 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Nils Östling
BESKRIVNING
Söndag efter söndag, visning efter visning. Att hitta sin drömlägenhet kan vara ett hårt och nästan lite tjatigt arbete. Trösten är att vissa lägenheter är väl värda att vänta på - och en sådan lägenhet är den otroligt fina och välplanerade lägenheten på Fridensborgsvägen 161

Det är med glädje och stolthet jag får förmedla ett unikt boende utan dess like i populära och snabbt växande Järva. En gavellägenhet med flertalet stora fönster i hela två väderstreck. Bostaden erbjuder en stor balkong som bjuder på en vacker utsikt mot lugnande innergård. Här kan du avnjuta stora sittningar med det härliga från grillen.

Väl inne i bostaden så ser du att stilrena och påkostade materialval genomsyrar hela bostaden. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar, stort och välplanerat kök vackra stora kakelplattor över bänkskiva. Välkomna till Fridensborgsvägen 161

-Optimal planlösning
-Ett stenkast från naturen
-Nytt och fräscht
-Endast 10 minuter från City och ca 7 minuter till Pendel-tåget
-I ett av Sveriges mest expansiva områden
-Nära kommunikationer och strövområden
-Perfekt för både den stora och lilla familjen
- Fördelaktigt läge intill Ica, bussar, Mulle Meck parken, Ursviks populära motionsanläggning med bastu, dusch, gym och 10 minuter till city.
- Härligt område blandat med bostadsrätter, radhus och villor med en fantastisk tillväxt

Omgivning: Intill natursköna Igelbäckens naturreservat och endast tio minuter från city hittar du Järvastaden - en ny stadsdel under uppbyggnad för stora och små. Yteffektiva och moderna lägenheter med stora balkonger och terrasser harmonierar med trivsamma rad- par- och kedjehus. Naturen är bevarad även mellan husen via en stor grönkil och vackra parkering. Järvastaden är en modern och genomtänkt stadsdel, en plats att leva och utvecklas i.
Ulriksdals pendeltågsstation tar dig in till T-centralen på ca 10 minuter. Pendeltåget kompletteras med fyra busslinjer som går i området. Buss 505 från Järvastaden till Solna C (med T-bana), Buss 540 från Järvastaden till Hallonbergen med anslutning till tunnelbanan, Buss 540 från Järvastaden till Universitetet och Buss 157 från Råstahem till Danderyds sjukhus.
Till Kista, Mall of Scandinavia och Solna Centrum är det cykelavstånd och du tar dig dit på ca 10 minuter. Utmärkta cykelvägar finns även hela vägen in till city.
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM