ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Fridensborgsvägen 145
Nu finns det möjlighet att förvärva denna välplanerade 3:a i populära Järvastaden med en svårslaget ljusinsläpp från två olika väderstreck med flertalet fönster. Bostaden har rymliga sällskapsytor, bra tillval, stora fönster i två väderstreck och ett rymligt vardagsrum. Bostaden är belägen i populära Brf Tallkronan med närhet till kommunikationer, Mall of Scandinavia och naturområden. Kontakta Joe Maatouk för mer information - 0708104822 alternativt Joe.maatouk@edwardpartners.se
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3943 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
VÅNING
1
BOAREA
69 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. värme, kallvatten
BYGGNADSÅR
2015
UTGÅNGSPRIS
3 495 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Söndag efter söndag, visning efter visning. Att hitta sin drömbostad kan vara ett hårt och nästan lite tjatigt och slitsamt arbete. Trösten är att vissa lägenheter är väl värda att vänta på- och en sådan lägenhet är denna fantastiskt fina lägenheten på Fridensborgsvägen 145. En oerhört fin bostad med oslagbart läge som sannerligen skiljer sig från mängden. En bostad för den kräsne som vill ha någonting utöver det vanliga. Helt enkelt en bostad att trivas och bli kär i.

Här hittar ni en 3:a med fri grönskande utsikt. Bostaden har ett mycket bra läge på Fridensborgsvägen och ligger i en fastighet där lägenheterna sällan kommer ut på marknaden. Lägenheten är ljust färgsatt där det naturliga ljuset är tillvarataget på maximalt sätt med fönster som vetter mot två väderstreck.

Redan hallen skvallrar om att det här är en bostad med svängrum så det räcker till. Och det fortsätter på samma vis. Det påkostade köket rymmer många fler på middag än bara de som bor här. Balkongen i ett ogenerat läge är som gjort för spontanfika på eftermiddagen. Och så läget. Bra kommunikationer och Mall of Scandinavia runt hörnet gör det lätt att slinka förbi hemma hos er.

Att verkligen trivas handlar om att älska varenda centimeter av sitt hem, kors och tvärs och från golv till tak. På Fridensborgsvägen 145 är det lätt, då varje vrå har en mening. Arkitekten måste haft några av sina absolut bästa dagar när lägenheten blev till. Välplanerat är bara förnamnet, och det gäller i det stora och i det lilla.

Välkommen till Fridensborgsvägen 145

- Bra planlösning med två ordentliga sovrum
- Rymlig balkong med kvällssol
- Nytt och fräscht
- Attraktiv adress
- Stabil förening
- Närhet till förskolor och skolor
- Närhet till mataffär och kommunikationer

Hall
Välkommande och mycket rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Här finns bra förvaring med ordentliga garderober. Vackert ekparkettgolv och fina ljusa väggar.

Vardagsrum
Vardagsrum i anslutning mot köket ger en bra sällskapsyta och skapar en härlig känsla av rymd. Genom stora fönsterpartier i två väderstreck blir vardagsrummet mycket ljus och tilltalande. Rummet är stort nog för olika typer av möblemang. Vita väggar och vackert parkettgolv. Härifrån har ni utgång till den rymliga balkongen. Balkongen ligger i ett bra läge mot Blåbärskogen och vy mot spegeldammsparken.

Kök
Smakfullt kök inrett med alla de bekvämligheter ni behöver. Vita skåpluckor, vitt kakel över bänkskivan i laminat och med all nödvändig köksutrustning blir köket en trivsam plats för matlagning och umgänge. Köket erbjuder goda förvaringsutrymmen med över och underskåp och draglådor samt bra arbetsytor. Invid det stora fönstret finns naturlig matplats för stora sällskap.
Köket är utrustat med kyl, frys, fläkt, diskmaskin, ugn, inbyggd mikrovågsugn och spishäll.

Sovrum
Sovrum med plats för dubbelsäng. Ytskikten utgörs av ljusa väggar och ekparkett som tillsammans med rikligt ljusinsläpp från stort fönster skapar ett ljust och luftigt intryck. I sovrummet finns även gott om utrymme för klädförvaring i garderober.

Sovrum 2
Harmoniskt sovrum med gott om plats för stor säng och bra med förvaring i garderober. Härligt ljusinsläpp frånt stort fönster mot balkong.

Badrum
Fräscht badrum med dusch. Badrummet håller en mycket hög standard med moderna färgval från golv till tak. Helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns wc och handfat. Bra förvaring med praktisk avlastningsbänk i laminat. Tvättmaskin och torktumlare.

Balkong
Möblerbar balkong med utrymme nog för sittplatser åt 2-6 personer.

Övrigt
Energideklaration ännu ej utförd.
Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd i källarplan som är anpassat efter lägenhetsstorleken. Förråden delas av med gallerväggar och utrustat med hylla och klädstång

Område
Järvastaden är ett förstahandsval för stadsbitna, aktiva familjer och alla andra som vill bo nära både skog och stad.Citynära och barnvänlig småstadsidyll som omges av underbara naturområden. Restaurang, kafé och kvartersgym samt nyöppnad ICA-butik har öppnat i Järvastaden. Mycket barnvänligt område med flertalet förskolor och skola. En gång- och cykelbro över järnvägen gör det nära till mysiga Överjärva Gård som erbjuder härlig gårdsmiljö med hästar, får och höns. Ett stenkast till Mulle-Meckparken som har intilliggande skidskobana om vintrarna och basketplan om somrarna. I närheten finns ett rikt fritidsutbud vid Igelbäckens naturreservat med fina stigar och rastplatser.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Bostadsrättsföreningen Tallkronan 1

Föreningens ekonomi
Föreningen har inga avgiftsförändringar planerade.

Kommande/Gjorda renoveringar
Inga kommande renoveringar finns planerade.

Kabel TV
TV, IP telefoni och bredband via Telia, triple play - avgift för detta tillkommer. (220:-/mån)

Bilplats
Under huset finns ett garage med parkeringsplatser att hyra. På anslutande kvartersgator öster respektive väster om huset finns även utvändiga parkeringsplatser att hyra.
Det finns lediga platser för tillfället, garageplats kostar ca 950kr/mån och utomhusplats ca 500kr/mån.

Gemensamma utrymmen
Det finns cykelförråd och källarförråd. Föreningen har en föreningslokal med övernattningsmöjlighet som ska gå att hyra av medlemmarna.

Överlåtelseavgift
1 138 kr betalas av köpare.

Pantsättningsavgift
455 kr

Städning
Hushållssopor slängs i nedgrävda sopbehållare och det finns ett soprum för vidare källsortering av tidningar, plast, glas och metall.

Gårdsplats / Innergård
Lekplats på innergård, i anslutning till lekplatsen finns en allmän kolgrill med bänkar och bord för föreningens medlemmar.

Antal lägenheter i förening
102

Ägande i föreningen
Delat ägande är okej.

Energideklaration
Energideklaration ej utförd

Allmänt om föreningen
Brf Tallkronan 1 består av 102st bostadsrätter på adresserna Fridensborgsvägen 141-153, 170 62 Solna.
2 bostadshus i 5 våningar samt källare och garage.

Utöver angiven månadsavgift tillkommer avgift för varmvatten, vilket debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning. Det tillkommer även årsavgift för Telia Triple play.

Allmänt om föreningen
Brf Tallkronan 1 består av 102st bostadsrätter på adresserna Fridensborgsvägen 141-153, 170 62 Solna. 2 bostadshus i 5 våningar samt källare och garage. Utöver angiven månadsavgift tillkommer avgift för varmvatten, vilket debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning. Det tillkommer även årsavgift för Telia Triple play.
Denna information publicerades i samband med en lägenhetsförsäljning under 2018 och kan innehålla sakfel eller ej uppdaterad information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM