ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Krysshammarvägen 2
Välkomna till denna optimalt planerade 3:a med närhet till natur och serviceutbud. Lägenheten ligger i en populär och stabil förening, högt upp i huset, och är en perfekt familjebostad i ett bra solläge. Här har du chans att sätta din egen prägel på bostaden. Kontakta ansvarig mäklare Joe Maatouk - 0708 - 104 822 för mer information
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2708 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
VÅNING
6
BOAREA
82.3 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. värme, VA och kabel-tv (basutbudet)
BYGGNADSÅR
1966
UTGÅNGSPRIS
3 595 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Joe Maatouk
BESKRIVNING
Med närhet till vatten, vackra promenadstråk, skola och närhet till kommunikationer finner vi denna luftiga och välplanerade bostad högt upp i fastigheten. Lägenheten ligger i ett lugnt läge med närhet till serviceutbud och goda kommunikationer. Med en optimal planlösning som erbjuder genomgående ljusinsläpp, större rum samt möjligheten att få två badrum är denna bostad komplett.

Krysshammarvägen 2

- Bra avgift
- Genomgående ljusinsläpp
- Fint och fräscht med stora utvecklingsmöjligheter
- Passar alla sällskap
- Attraktiv adress
- Närhet till förskolor och skolor
- Närhet till 4H-gård
- Optimalt läge för både singlar, par och familjer
- Ett stenkast från Huvudsta centrum
- 5 min promenad till både natur och vatten
- Enkelt att få boendeparkering i området

Hall
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter samt förvaringsmöjligheter i garderoben med skjutdörrar i spegelglas.

Kök
Modernt kök med trendigt stänkskydd i gråa toner och ljusgrå klinker på golvet. Vitmålade väggar och härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Vita luckor och lådfronter som matchas med en gedigen bänkskiva och handtag i rostfritt stål. Köket är L-format och har goda arbetsytor. Här finns plats för bord och stolar för cirka 4-6 personer.

Vardagsrum
Ett ljust vardagsrum med plats för så väl soffgrupp, tv-möblering, matsal och övrig möblering. Vackert ljusinsläpp från fönsterpartierna samt utgång mot balkong. Helt enkelt ett vardagsrum med härliga sällskapsytor!

Sovrum 1
Harmoniskt sovrum i ljusa toner med plats för stor dubbelsäng och nattduksbord. Här finns även en stor garderob med skjutdörrar.

Sovrum 2
Sovrum med plats för stor säng och övrig möblering. Vackert ljusinsläpp från fönster. I sovrummet finns det goda förvaringsmöjligheter i garderoben med skjutdörrar.

Badrum
Helkaklat badrum med vitt kakel och klinker i jordnära toner. Badrummet är utrustat med badkar, wc, spegel, högskåp och handfat.

Balkong
Inglasad balkong med förmiddagssol. Balkongen har en generös yta för möblering på trallgolvet, dekorerat med marmorstenar.

Tvättrum
Tvättrum med tvättmaskin, torktumlare och vit tvättbänkskiva. Klinker i grå ton på golvet och vitt kakel på väggarna i halvförband. Här finns möjlighet att bygga ett ytterligare badrum.

Klädkammaren
Praktiskt förråd som disponeras som en klädkammare idag. Ljusa väggar och mörkt golv. Klädkammaren är nyrenoverad sedan 2016.

Övrigt
Till lägenheten tillhör ett vindsförråd med nyttjanderätt.

Omgivning
Välkommen till detta expansiva område med närhet till allt. Här, just utanför tullarna, bor du perfekt med gångavstånd till Vasastan och dess fantastiska restaurangutbud samt närhet till vacker grönska med fina promenadstråk och härliga Hagaparken. Bostadsrättsföreningen ligger i ett barnvänligt område med många grönområden och lekplatser. Några populära inslag är bland annat Pampas Marina, Huvudstabadet och Augustendals 4H-gård. Bra förskolor och
grundskolor finns i närområdet.

Kommunikationer i form av tunnelbana som tar dig till Fridhemsplan på 5 minuter och till T-Centralen tar det 8 minuter. I rusningstrafik går tunnelbanan var 3:e minut. Det går även ett flertal busslinjer i närheten. Enbart ca 10 minuters promenad till Huvudsta C som erbjuder service i form av restauranger, butik, apotek etc. För den som söker ett större utbud av butiker och restauranger finns Solna centrum samt Mall of Scandinavia ca 30 minuters promenad bort.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
Reg. Fastighetsmäklare
Nils Östling
Koordinator
Farboud Nejad


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM