ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Råsundavägen 75
*** Accepterat pris 4 500 000kr ***Äntligen till salu! Att försöka hitta sin drömbostad idag kan vara svårt! Trösten är att vissa lägenheter är värda att vänta på och just denna vackra lägenhet på Råsundavägen 75 är en sådan. En smakfull 2,5:a med en genomgående exklusiv känsla utöver det vanliga. Lägenheten erbjuder ett elegant badrum klätt i marmor, spatiöst vardagsrum i öppen planlösning, vackert kök med köksö samt ett harmoniskt sovrum med utgång mot den ljuvliga balkongen. Ett välplanerat boende med närhet till Mall of Scandinavia, Solna Centrum, Råstasjön, härliga grönområden samt många kommunikationer. Välkommen till bostaden med det där lilla extra och ett hem att längta till! Kontakta ansvarig mäklare Joe Maatouk för mer information på 070-810 48 22 alt. joe.maatouk@edwardpartners.se.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3230 kr/mån
ANTAL RUM
2.5 st
VÅNING
2
BOAREA
76 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme, VA, balkongtillägg, kabel-tv och bredband (ComHem)
BYGGNADSÅR
1931
UTGÅNGSPRIS
4 495 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Att försöka hitta sin drömbostad idag kan vara svårt! Trösten är att vissa lägenheter är värda att vänta på och just denna vackra lägenhet på Råsundavägen 75 är en sådan. En smakfull 2,5:a med en genomgående exklusiv känsla utöver det vanliga. Lägenheten erbjuder ett elegant badrum klätt i marmor, spatiöst vardagsrum i öppen planlösning, vackert kök med köksö samt ett harmoniskt sovrum med utgång mot den ljuvliga balkongen. Ett välplanerat boende med närhet till Mall of Scandinavia, Solna Centrum, Råstasjön, härliga grönområden samt många kommunikationer. Välkommen till bostaden med det där lilla extra och ett hem att längta till!

Hall
Välkomnade avlång hall med goda avhängningsmöjligheter. I entrén ligger avgränsad del med klinker som sedan övergår till mörk valnötsparkett, vilket är genomgående för lägenheten.

Badrum
Elegant och exklusivt badrum med vackra detaljer! Ljus marmor på väggarna och mörk marmor med inslag av vitt på golvet, vilket ger en vacker kontrast. Infällda spotlights i taket som ger ett generöst ljus. Stor takdusch samt handduschset bakom vägg i glas. Tvättställ med tillhörande kommod i mörk färgskala som rymmer gott om förvaring. Här finns även en tvättmaskin för största möjliga trevnad.

Kök
Ett vackert kök med vitrinskåp och ljust kakel ovanför bänkskivan i slitstark granit. Vi hittar också flertalet praktiska underskåp med vita speglade luckor och en praktisk köksö med plats för barstolar. Köket är utrustat med fristående kyl, frys och integrerad häll, ugn och diskmaskin. Ett kök för den kräsne där den öppna planlösningen skapar gott om plats för nära och kära att umgås.

Vardagsrum
Ett spatiöst vardagsrum med mörk valnötsparkett och ljusa väggar. Rikligt med ljusinsläpp ifrån flertalet fönster med fönsterbräda i mörk marmor. Ett lättmöblerat vardagsrum tack vare den generösa golvytan. I anslutning till vardagsrummet finns även en matsal som rymmer minst 6 personer.

Sovrum
Harmoniskt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och övrig möblering. Här finner vi ytterligare förvaringsmöjligheter i rummets garderober med dörrar som täcks i både spegelglas och vita speglade dörrar. Via pardörrarna når ni den trevliga balkongen som vetter mot föreningens innergård.

Balkong
Balkong i ett rogivande läge med utsikt mot den grönskande innergården. Här finns plats för liten möbelgrupp och blomsterarrangemang. Ett vackert smidesräcke i svart omger balkongen.

Övrigt
-Till lägenheten tillhör ett förråd
-Lägenheten anges som en 3 RoK i föreningens lägenhetsförteckning men disponeras idag som en 2,5 RoK

Omgivning
Råsunda är en av Stockholms vackraste stadsdelar med långa ljusa esplanader och en härlig blandning av jugend, nationalromantik och trettiotalsfunkis. De fotbollsintresserade har nära till Friends Arena, Sveriges nationalarena. Och de shoppingsugna har nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia bara några minuter bort. Det är aldrig långt till ett grönområde då det finns små undangömda oaser bland husen i Råsunda och Råstasjön ligger ett stenkast bort.

Kommunikation
På Råsundavägen finns bussar och Näckrosens tunnelbana som tar dig in till stan på endast 12 min. Ca 5 minuters promenad till Solna centrum där stor bussterminal finns, Solna centrums tunnelbana och även tvärbanan. Solna stations pendeltåg i närheten.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
Reg. Fastighetsmäklare
Nils Östling
Koordinator
Farboud Nejad


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM