ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Evenemangsgatan 30
Här slutar sökandet! Arenastadens absolut bästa 2:a. Med en svårslagen inglasad balkong med sol från förmiddagen till solnedgång gör detta till bekantskapskretsens verkliga snackis! Bostaden är nyproducerad. Med rymliga sällskapsytor, stora fönster, ett vardagsrum med öppen planlösning mot kök och goda förvaringsmöjligheter är detta ett komplett hem. Bostaden är belägen i populära Brf Pressläktaren med närhet till kommunikationer, Mall of Scandinavia och naturområden. Kontakta Joe Maatouk för mer information - 0708 104 822 alt. Joe.maatouk@edwardpartners.se
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2850 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
11
BOAREA
45 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme, VA och kabel-tv
BYGGNADSÅR
2016
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Nu finns möjligheten att förvärva en nyproducerad tvåa om 45 kvm vid fantastiska Arenastaden i Sveriges mest expansiva kommun, Solna. Välkommen till en välplanerad lägenhet med gott om förvaring i hallen, stort badrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett rogivande sovrum. På den mysiga balkongen kan du koppla av med en härlig utsikt och magiska solnedgångar där inget skymmer. Helt enkelt ett toppenboende med allt du kan önska såsom butiker, restauranger, gym och vårdcentral. Mall of Scandinavia invigdes i Arenastaden hösten 2015 och är Skandinaviens största shoppingdestination. Det är det mest spännande, med butikskoncept, restauranger och en arkitektur utöver det vanliga. Här finns ingenting kvar att önska! Välkommen!

Hall
Välkommen in i en öppen och rymlig hall med gott om avhängnings- och förvaringsmöjligheter i hallens garderober. Här är golvet av ekparkett och väggarna är vita. Från hallen når du lägenhetens badrum.

Badrum
Superfint badrum med ljus klinkers i jordnära toner och vitkaklade väggar. Här finns ett handfat, kommod, spegelskåp med belysning och spotlights i tak, wc, duschhörna, elhandukstork, tvättbänkskiva, tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum
Sovrummet ligger i ett lugnt och fint läge och här är materialvalen samma som i lägenhetens övriga rum - ekparkett och vitmålade väggar. Fönsterpartiet släpper in ljus. Här finns plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord och generös förvaring i rummets garderober.

Kök
Köket är praktiskt planerat och modernt utrustat med fina materialval och all nödvändig maskinell utrustning. Här har du gott om förvaring och välplanerade ytor. De släta luckorna i vitt går snyggt ihop med den mörka bänkskivan i laminat och de vita kakelplattorna ovanför arbetsbänken. Den maskinella utrustningen i köket består av kyl/frys, ugn, häll, diskmaskin och fläkt. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger möjlighet till en stor matplats. Vita väggar och ekparkett.

Vardagsrum
Det rymliga vardagsrummet smälter samman med köket, vilket ger en härlig social yta. Ett stort fönsterparti släpper in mycket ljus och ger ett trevligt sällskapsrum. På golvet ligger en ekparkett och väggarna är vita. Här ryms en generös soffgrupp, tv-möblering och annat som önskas.

Balkong
Den mysiga balkongen med en underbar utsikt, är en härlig plats att ta del av folklivet nedanför i lugn och ro, njut av solnedgången eller varför inte avsluta middagen med något gott.

Område
I Sveriges mest expansiva kommun, Solna, byggs det nya området kring Arenastaden och kommande Mall of Scandinavia upp som kommer att innehålla ca 250 butiker. Här finns också spännande arbetsplatser, grönskande natur och all service du behöver.
Goda kommunikationer med både pendeltåg, tunnelbana och bussar. Tvärbanan kommer att förbinda Solna Station med Alvik via Sundbyberg.
Arenastaden blir en mötesplats för hela världen. Och oavsett om du vill se på fotboll från bästa läktarplats eller slumra en stund i gräset, är varje del den bästa.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Pressläktaren är en äkta bostadsrättsförening som består av ett 21 våningshus om totalt 143 bostadsrättslägenheter från 1 rok - 4 rok samt 1 lokal. Föreningen äger fastigheten Solna Nationalarenan 11 som är en 3D-fastighet, som urholkas av fastigheterna Nationalarenan 1 och 5.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
-Barnvagns- och rullstolsförvaring
-Soprum för hushållssopor
-Cykelrum
-Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en gemensam grovtvättstuga i huset.

TV- OCH INTERNET
Huset är anslutet till Telia Triple play (TV, Telefoni, Bredband). I månadsavgiften ingår bredband (700/700Mbits) och kabel-TV (kanalpaket lagom). Varje bostadsrättsinnehavare ska besitta 2 stycken digitala tv-boxar. Digitalboxarna tillhör lägenheten.

PARKERING
Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Parkeringsplatserna i Arenagaraget hyrs ut av Parkman. Det finns över 800 platser fördelat på tre plan. Om Du vill hyra en garageplats kontakta Lilian Forsling på tel. 08-506 833 05 alternativt mejla till lilian.forsling@parkman.nu. I övrigt råder boendeparkering i området. Tillstånd för boendeparkering utfärdas utav Solna Stad.

ÖVRIGT
-Juridisk person godkänns inte.
-Delat ägandeskap kan accepteras beroende på kreditvärdighet
-I varje lägenhet finns elcentral försedd med jordfelsbrytare. Separat mätare av hushållsel finns där individuell debitering sker tillsammans med månadsavgiften. Föreningen har gemensamt elavtal.
-Föreningen har kompletterat fastighetsförsäkringen med ett kollektivt bostadsrättstillägg.
-Besök gärna föreningens hemsida på http://www.presslaktaren.se/

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM