ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
JÄRFÄLLA
Hammarvägen 64
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2363 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
1
BOAREA
44.5 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. värme och kallvatten
BYGGNADSÅR
2015-2017
UTGÅNGSPRIS
2 395 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Bli första ägare till denna nyproducerade och yteffektiva tvåa belägen i centrala Jakobsberg, Järfälla. Bostaden har ett vackert ek-golv i mattlackad 3-stav samt vitmålade väggar, modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ljuvlig uteplats och goda förvaringsmöjligheter. Närhet till Jakobsberg Centrum och pendeltåg (25 minuter till T-centralen). I området finns dessutom flertalet restauranger och servicebutiker. Helt enkelt ett hem att trivas i!

Hall
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och ytterligare förvaring i garderoben. I anslutning till hallen finns även en klädkammare.

Kök
Stilrent kök ifrån Vedum med praktiska över-och underskåp utrustade med fullutdragslådor bakom vita skåpluckor. Stänkskydd i halvstensförband, vit marmorfärg. Köket är L-format, med en svart bänkskiva i slitstarkt laminat, heltäckande diskbänk med en större och en mindre ho samt rostfria handtag på luckor och lådfronter. Köket har full maskinell utrustning i from av rostfri kyl/frys, spiskåpa, integrerad induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn samt diskmaskin. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, med plats för matsalsbord.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från fönsterpartiet och utgång mot den ljuvliga uteplatsen. Här finns plats för soffgrupp, matbord och övrig möblering.

Sovrum
Harmoniskt sovrum med plats för stor säng och övrig möblering. Ljust sovrum med förvaringsmöjligheter i garderoben.

Badrum
Helkaklat badrum med vitt kakel på samtliga väggar och klinker i en grå ton. Badrummet består av spegel med belysning och hylla, vit kommod, handdukskrokar, dusch bakom vikbara dörrar i klarglas, förvaringsskåp i vit, handdukstork, wc, tvättbänkskiva samt kombinerad tvättmaskin-torktumlare.

Uteplats
Härlig uteplats om cirka 6,5 kvm med plats för möblering.

Övrigt
-Till lägenheten tillhör ett förråd i källarplan
-Energideklaration är ännu ej utförd
-Inflyttning sker under kvartal 2, 2017
-Lägenheten är under konstruktion och säljs på ritning

Område
Promenadavstånd till Jakobsbergs centrum som är ett populärt centrum. Där hittar man nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se
I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis.
Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Kapp Ahl, Lindex, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM