ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Hagalundsgatan 14
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
0 kr/mån
ANTAL RUM
st
VÅNING
10
BOAREA
0 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme, VA, bredband, Kabel-TV (basutbud)
BYGGNADSÅR
1973
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Det är ett sant nöje att presentera denna fantastiska bostad med inglasad balkong. Genomgående ljus och fönster i två väderstreck gör detta till ett ytterst trivsamt hem där ljuset flödar. Stort badrum med badkar och tvättmaskin samt ett fullt utrustat kök med smakfulla materialval ger ett mycket modernt intryck. Stort vardagsrum för sociala tillställningar och en enastående balkong med många soltimmar. Välkommen på visning!

Hall
Välkomnande och trevlig hall med utomordentligt god förvaring i garderoben med skjutdörrar i spegelsglas. Här finns goda avhängningsmöjligheter. Vitmålade väggar och svart klinker.

Kök
Stilfullt och välplanerat kök med stilrena materialval. Utmärkt förvaring i praktiska över- och underskåp lämnar ordentliga arbetsytor ovan bänkskiva i svart. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, ugn, häll, fläkt samt diskmaskin. Generös plats för matbord vid fönster för cirka 6 personer.

Vardagsrum
Spatiöst vardagsrum med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Dett gö hemmmets naturliga mittpunkt för familj och vänner. Lättmöblerade och luftiga ytor med gott om plats för soffgrupp och tv-möblemang.

Badrum
Ett stort badrum med ljusa väggar och golv. Badrummet består av badkar, wc, handfat, spegelskåp samt tvättmaskin.

Sovrum 1
Harmoniskt sovrum i sober ljussättning med generös plats för dubbelsäng och nattduksbord. Ordentliga förvaringsmöjligheter i flera garderober längs vägg. Från sovrummet når du den inglasade balkongen.

Sovrum 2
Rogivande sovrum med gott om plats för en dubbelsäng eller två enkelsängar likt nuvarande ägare samt nattduksbord. Goda förvaringsmöjligheter i gardeorben med skjutdörrar. Härifrån når du också den inglasade balkongen.

Balkong
Storartad och inglasad balkong med gott om plats för utemöbler som erbjuder härliga soltimmar på morgonen.

Övrigt
- Till lägenheten hör ett förråd med nyttjanderätt om cirka 10 kvm

Område
Attraktivt och mycket populärt läge i trevliga Hagalund, ett stenkast från Solna centrum som har all service du behöver. I närheten finns även Råsunda Stadion och Solna hallen för dig som gillar sport.
I Sveriges mest expansiva kommun, Solna, byggs det nya områden kring Hagastaden och Arenastaden. Hagastaden kommer att knyta samman Solna med innerstaden och Arenastaden blir en mötesplats för hela världen. Och oavsett om du vill se på fotboll från bästa läktarplats, shoppa eller slumra en stund i gräset, är varje del den bästa. Mycket goda kommunikationer via pendeltåg och buss inom cirka 2 minuters gångavstånd, t-banans blå linje från Solna där även tvärbanan och ytterligare bussförbindelser finns. Med buss från Råsundavägen kan du åka hela vägen in till Stockholm City, Odenplan. Med bil når du både E4 och E18 med en kort bilfärd.

I området finns grönska och fina promenadstråk med vatten, bland annat Hagaparken med Haga Slott, Brunnsviken och vid Pampas Marina. En joggingtur passar utmärkt i spåren runt Råstasjön och Lötsjön.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Hagalunden består utav 446st lägenheter, varav 90 av dessa är hyreslägenheter. Föreningen har även fyra lokaler till uthyrning. Detta ger föreningen ett stort dolt kapital i framtida försäljningar av hyresrätterna. Föreningen är äkta och äger marken.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
-Hagalundsgatan 8-14 har tillgång till 3 st cykelrum i fastigheten. Även cykelställ på utmärkta platser.
-Föreningslokal som ligger på Hagalundgatan 18-20. Alla boende kan få låna lokalen gratis.
-Trivsam innergård med planteringar och lekplatser samt en fotbollsplan. Finns även en gemensam grill.
-I föreningen finns 9 stycken tvättstugor utrustade med 26 tvättmaskiner, 17 torktumlare, 8 torkskåp och 8 manglar.
Elektroniskt bokningssystem gör det enkelt och tillgängligt.
-Källarförråd tillhör lägenheten

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
1996 Fönsterbyte (ej balkong)
1998 Ombyggnad tvättstugor och vindslägenheter
1999 Tilläggsisolering fasad
2003 Tilläggsisolering vind
2005 Betongreparationer parkeringsgarage
2007 Miljöstugan uppförd
2012-2013 Byte dörrpartier i portiker
2015-2016 Stambyte port 12, en stam
2015 Underhåll hissar inför stambyte

PÅGÅENDE UNDERHÅLL
2015-2017 Ventilationsbyte
2016-2019 Stambyte
2016-2019 Värmesystem: ventiler, expansionskopplingar

PLANERADE RENOVERINGAR
2017-2020 Modernisering hissar
2017-2019 Tvättstugor ytskikt och maskiner
2017-2019 IMD el med temperaturgivare
2017-2018 Laddplatser garage
2017-2018 Garageventilation
2017-2020 Nya entrépartier
2020 Tak, byte tätskiktoch brunnar
2022 Undercentraler fjärrvärme
2025 Gårdsbjälklag och gård

TV & BREDBAND
Lägenheterna är anslutna till ComHems nät för kabel-TV.
Föreningen har en gruppanslutning för Internet via Ownit med en hastighet på upp till 1000 Mbit/s som ingår i månadsavgiften.

PARKERING
Föreningen tillhandahåller egna parkeringsplatser i föreningens garage som är anslutet till deras hus. I dagsläget är det någon enstaka månad kö till vanliga platser. Lediga burplatser finns omgående. Priserna skiljer sig från boende, externa hyresgäster samt företag. För boende kostar en garageplats idag 540 kr/månad och en burplats 640 kr/månad. I garaget finns även en separat biltvättplats. Alla som är folkbokförda i Solna har rätt att få tillstånd för boendeparkering. Tillståndet söks hos Solna Stad, se www.solna.se för mer information.

ÖVRIGT
-Föreningen godkänner inte juridisk person
-Föreningen accepterar delat ägandeskap oavsett procentsats
-Se föreningens trevliga hemsida för mer information: www.hagalunden.se

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM