ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Fridensborgsvägen 163
Här finner vi denna nyproducerade 2:a i populära Järvastaden med en svårslaget ljusinsläpp från flertalet fönster. Bostaden har rymliga sällskapsytor, bra tillval, stor balkong och ett rymligt vardagsrum. Bostaden är belägen i populära Brf Pyrolan med närhet till kommunikationer, Mall of Scandinavia och naturområden. Kontakta Joe Maatouk för mer information - 0708-104822 alternativt Joe.maatouk@edwardpartners.se
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2764 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
1
BOAREA
48 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme, kallvatten
BYGGNADSÅR
2016
UTGÅNGSPRIS
2 695 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Söndag efter söndag, visning efter visning. Att hitta sin drömlägenhet kan vara ett hårt och nästan lite tjatigt arbete. Trösten är att vissa lägenheter är väl värda att vänta på - och en sådan lägenhet är denna otroligt fina och välplanerade lägenheten på Fridensborgsvägen 163.

Det är med glädje och stolthet jag får förmedla ett unikt boende utan dess like i populära och snabbt växande Järva. En lägenhet med flertalet stora fönster. Bostaden erbjuder en stor balkong som bjuder på en vacker utsikt. Här kan du avnjuta stora sittningar med det härliga från grillen.

Väl inne i bostaden så ser du att stilrena och påkostade materialval som genomsyrar hela bostaden. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar, goda förvaringsmöjligheter och ett välplanerat kök. Det här helt enkelt ett boende som inte annars finns. Välkomna till Fridensborgsvägen 163.

-Optimal planlösning
-Ett stenkast från naturen
-Nytt och fräscht
-Endast 10 minuter från City och ca 7 minuter till Pendel-tåget
-I ett av Sveriges mest expansiva områden
-Nära kommunikationer och strövområden
- Fördelaktigt läge intill Ica, bussar, Mulle Meck parken, Ursviks populära motionsanläggning med bastu, dusch, gym och 10 minuter till city.
- Härligt område blandat med bostadsrätter, radhus och villor med en fantastisk tillväxt

Hall
Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i garderob med skjutdörrar i spegel.

Badrum
Stilfullt badrum med komfortvärme i golvet, och sober färgsättning med mörkgrå klinkers på golv och vita kakelplattor på vägg tillsammans med vitt badrumsporslin. Kombinerad tvättmaskin- och torktumlare under praktisk tvättbänk med ovanhängande hyllor till förvaring. I badrummet finns även dusch bakom duschvägg, kommod, spegelskåp och infällda spotlights i taket.

Kök
Välplanerat kök med goda arbetsytor ovan arbetsbänk i slitstarkt laminat. Praktiska över- och underskåp inrymmer all önskvärd förvaring bakom vita fronter. Infällda spotlights under väggskåpen. Full maskinell utrustning som består av diskmaskin, varmluftsugn, mikrovågsugn, induktionshäll, kyl/frys och fläktkåpa.

Vardagsrum
Spatiöst vardagsrum med given plats för soffgrupp och tv-möblemang. Socialt öppen och trevlig planlösning mot kök gör detta till ett rum att umgås och trivas i.

Sovrum
Rogivande sovrum som lämnar generös golvyta och trivsam rymd. Plats för stor säng, tillhörande nattduksbord och skrivbord. I anslutning till sovrummet finns en klädkammare.

Balkong
Stor balkong i fritt läge med härlig utsikt. Här finns gott om plats för balkongmöbler.

Övrigt
-Energideklaration saknas/har ännu ej utförts (nyproduktion).
-Obligatoriska tillägg på, Bredband/TV 240kr/månad, Hushållsel 283kr/månad, Varmvatten 167 kr/månad.
-TIll lägenheten hör ett förråd med nyttjanderätt

Område
Endast ca 10 minuter från Stockholms city ligger populära stadsdelen Järvastaden. Järvastaden är Stockholms största satsning på många år och här kommer ca 12000 människor att bo. Järvastaden formas till en gemytlig småstad där inget kvarter blir det andra likt. Många samlingsplatser skapas där både barn och vuxna kan mötas. Bland lägenheter och radhus varvas lekytor, grillplatser och grönska. Precis runt hörent ligger en ICA-butik och i området finns tillgång till caféer, restauranger, gym och barnomsorg.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Pyrolan är en äkta bostadsrättsförening som registrerades hos Bolagsverket år 2014 och äger fastigheten Pyrolan 4 i Solna kommun. Pyrolan 4 består av 175 st lägenheter fördelade på två flerbostadshus med 5-6 våningsplan.

Tv och bredband
Fastigheten har avtal med ComHem. I avgiften ingår TV-basutbud via ComHem.

Gemensamma utrymmen
-Lekplats
-Uteplats
-Cykelgarage med sedumtak

TV och bredband
TV och bredband är gruppanslutet via bredbandsbolaget Ownit och en obligatorisk kostnad om 240 kr per lägenhet och månad tillkommer.

Parkering
Föreningen har ett underliggande garage med 125 st garageplatser (1025 kr/mån) samt 4 MC-platser och 12 st parkeringsplatser (500kr/mån) på gatan.

Övrigt
- Juridiska personer godkänns inte som medlemmar i föreningen.
- Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt elabonnemang och kommer att debitera respektive bostadsrättshavare för dennes förbrukning av el.
- Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt fjärrvärmeabonnemang och kommer att debitera respektive bostadsrättshavare för dennes förbrukning av tappvarmvatten.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM