ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Örby Slottsväg 46
Välkommen till ett toppfräscht boende om 47 kvm med genomgående parkettgolv och härlig balkong med sol från eftermiddag tills solen går ner. Elegant badrum med badkar och goda förvaringsmöjligheter. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger lägenheten dess sällskapliga karaktär och en rymlig känsla som få lägenheter i denna storlek har. Service, restauranger och natur i närheten samt goda kommunikationer gör detta till ett attraktivt och populärt område. Det är med nöje vi presenterar denna fantastiska lägenhet. Välkommen att längta hem! Kontakta ansvarig mäklare Joe Maatouk för mer information på 070-810 48 22 alt. joe.maatouk@edwardpartner.se
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2579 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
2
BOAREA
47 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl VA & värme
BYGGNADSÅR
2015/2016
UTGÅNGSPRIS
2 495 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Välkommen till ett toppfräscht boende om 47 kvm med genomgående parkettgolv och härlig balkong med sol från eftermiddag tills solen går ner. Elegant badrum med badkar och goda förvaringsmöjligheter. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger lägenheten dess sällskapliga karaktär och en rymlig känsla som få lägenheter i denna storlek har. Service, restauranger och natur i närheten samt goda kommunikationer gör detta till ett attraktivt och populärt område. Det är med nöje vi presenterar denna fantastiska lägenhet. Välkommen att längta hem!

Hall
Välkomnande hall med fräscht, genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Möjlighet till avhängning intill ytterdörren. I anslutning till hallen finns även en stor garderob för ytterligare förvaring.

Badrum
Fräscht och rymligt badrum med stilrena materialval. På golvet ligger svart klinker och på väggarna finns vita och svarta kakelplattor. Badrummet består av badkar, duschvägg i glas, WC, handfat med snygg förvaringsmöbel och tillhörande spegelskåp. Här finns även en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Kök
Mycket fräscht kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Stilrena materialval med vita köksluckor, bänkskiva i vitt och stänkskydd i glas ovanför diskbänk. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn, häll, mikrovågsugn och fläkt.

Vardagsrum
Härligt vardagsrum med stort ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och balkongen. Den öppna planlösningen ger en rymlig och luftig känsla. Plats finns för soffa och TV-möblering samt matbord med stolar för cirka 4-6 personer.

Sovrum
Harmoniskt sovrum med härligt ljusinsläpp från fönsterpartiet. Här finns goda förvaringsmöjligheter i garderoberna med skjutdörrar. Plats för dubbelsäng och nattduksbord.

Balkong
Fantastisk balkong med trätrall och plats för utemöbler. Sol från dagtid (14.30-15.00) tills solen går ner. Här kan du tillbringa härliga stunder med dina gäster.

Övrigt
-Till lägenheten hör ett förråd på vinden om cirka 5 kvm med nyttjanderätt.

Omgivning
Lägenheten är belägen i en stadsliknande miljö med gångavstånd till affärer, restauranger, banker, bibliotek och skolor men också med närhet till boll- och lekplatser samt naturen i form av Solbergaskogen och Älvsjöskogen. Kommunikationerna är mycket goda med gångavstånd till Älvsjö pendeltågsstation som också är knutpunkt för flera olika busslinjer som bland annat går till Gullmarsplan och Liljeholmen. Cirka en minut från bostaden finns även busshållplatsen Juliaborg som tar dig till Älvsjö pendeltågstation på cirka 6 min. Med bil kommer man snabbt till Stockholm City på ca 10 min.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM